Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje cvece-moja ljubav
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje cvece-moja ljubav

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 126>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2013 u 14:13
Leona evo došla po ovoj vrućini malo u šetnju po tvome vrtu,moram odmah komentirati hibiće ajme ženo pa prepredivni su.Koliko su stari,što ima radiš da tako napreduju?Sad idem dalje u obilazak :)< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 22:47
Toliko lijepih boja cvijeća već dugo ne vidjeh,stvarno sam uživala.Hibići su mi posebni.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 22:32
Eto mene u inspekciju....smile198
Baš mi je drago da je lgerstroemija crvena, kakvu si željela, i jasmin ti je krasan, i pandorea (podranea?), i .... ma sve je da ti oči ovakosmile94

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 22:02
jasmin nudiflorum

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:52
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:50
Ovu sam odgajila iz pelcera i jako sam srecna da je vec procvetala

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:48
Dadinice nije ni blizu kao tvoja ali zadovoljna sam-WanesaBig smile

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:47
Liriodendron-oliander drvo

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:46
lagerstroemija petite red

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:43
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:43
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:42

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:41
prkos

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:39
sagina mi je posebno lepa

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:34
Pasiflora Coriacea-cvet nije nikakav jedino list interesantan

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:32
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:28
Jos malo slikica dok se sve ne sasusi

Nadjem ja da je ovo ipak BAMIJA

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:25
Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

Draga Leona,ja tvoj vrt naprosto obožavam.Kad god sam u njemu osjećam se kao da sam na nekom lijepom egzotičnom mjestu

E draga Kamelia,sad mi laskas,posle jutarnje inspekcije kod tebe gde sam bas sve onako pomno pregledala zakljucim da nisam ni bila svesna sta ti tu sve imas i koliko,e to je egzoticno mestoClap
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:23
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Za hibije svaka cast,zaista su divni!smile64 i tako cvetni! A za povrce skidam kapu! smile55  Za kicmu bi ti najbolje resenje bilo da malo i odmaras,umesto sto non-stop trckaras . Ali znam da govorim u prazno, jer ti ces opet po starom, cim ti bude bolje,vec si na nogama!smile79

Wanesa,znam da me znasLOLLOLLOL,odnosno poznajes....hvala ti na poseti

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:22
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

I povrće ti je lijepo kao cvijeće. Za oko mi je zapeo Clerodendrum filipinum, baš je zgodan. Vidim da ga držiš u tegli, zar nije i on za vrt kao ostali klerodendroni?

Anabistrice drago mi je sto te vidim, hvala na lepom komentaru e sto se tice Clerodendrona ja bas nisam sigurna da on moze izdrzati zimu vani,a nebi da probamLOL,inace jos sam naisla na podatak da ga zovu kucna lipaConfused...

i pustinja u coveku
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 126>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.