Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 282>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Status: Offline
Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 20:16
Originalno poslano od člana Karli Karli napisao:

Ajoj, da je meni samo 10 %, tvojeg smisla za slaganje cvijeća, ja bi bila najsretnija osoba na svijetu. Sve je krasno, sve ima smisla. Svega puno, a ničeg previše, oduševljena sam sa svakim kutom tvojeg vrta, a najviše me oduševljavaju ove slike sa terase, kaktusi, čuvarkuće u zarezanom panju..... Morat ću probati ukrasni koju ideju. (Nećeš se ljutiti jel tako). Kod tebe je čak i trava zelena, a kod mene je više i nema. Samo u tragovima. smile58

Veliki pozdrav iz srpžene Like

draga Karli, hvala ti.
Neću se ljutiti nego će mi biti drago da gledajući moje slike dobiješ koju ideju i uljepšaš svoj vrt.
Jako sam sretna kada mogu vidjeti lijepi vrt .
Ovaj zarezani panj sam spasila da ne izgori. Izrezan je u servisu za popravljanje motornih pila, gdje je služio za provjeru ispravnosti pila.Druga namjena mu je bila da svojim dimom suši meso.
Ti u Liki imaš bukvića pa si možeš puno takvih panjića napraviti.
Moj savjet ti je da se ne reže preduboko jer onda zemlja iscuri, ja sam sa strane pravila čepiće.
Na ovom panju je samo jednom zarezano a bilo bi bolje da su otvori duplo širi.
Za sadnju uzmi običnu vrtnu zemlju, najbolje krtičnjak, čuvarkuće nek ti budu mlade, sa jednim korjenom.
Prvo staviš sadnicu i žlicom sipaš okolo zemlju koju štapićem natiskaš oko korjena.
Nemoj ih zaliti makar tjedan dana nakon sadnje i bilo bi dobro da su u sjeni i da ne kisnu.
Kada se prime, dovoljno ih je zaliti jednom u dva tjedna.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 20:21
Originalno poslano od člana LeoNata LeoNata napisao:

Raj na zemlji... Nemam riječi...
LeoNata
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 20:28
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

bogme od tolike se kraljice bilo teško rastati.tebi će stvarno ukrasiti vrt

kraljica ima 21 god a baka Elvira preko 80.
kraljica je sve veća i teža a baka živi sama i bolesna je i nemože se o njoj brinuti.
tužan je bio rastanak, nije htjela ni gledati kada smo ju iznosili.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 21:49
Drago mi je da je kraljica dobila dom u kojem će se dostojno brinuti o njoj. 
Drago mi je i zbog tebe, jer ako je itko zaslužio dobiti nešto tako lijepo i veličanstveno na dar - to si ti. A to je znala baka Elvira kada ju je tebi namijenila. 
Pozdrav i moj duboki naklon baki koja je odgojila i tolike godine brinula o toj prekrasnoj biljci!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 23:01
opet sam uzivala kod tebe - smile64prekrasno sve!!!!!!!
nemogu da prepoznam , ali ova kraljica je koje cvijece????

pozdrav draga
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 23:17
dadinice hvala.
ona je nekada imala vrt pun neobičnih i prelijepih biljaka, neke su i sada u mom vrtu.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 23:25
hvala ti klaudija.
evo ukratko o kraljici jer sam već o njoj pisala:
kraljica noći je lisnati kaktus koji se razlikuje od ostalih kaktusa jer živi u tropskim kišnim šumama.
živi na drveću kao orhideja i bromelija.
ima krupne cvjetove na dugačkim stabljikama koji se otvaraju u noći punog mjeseca i mirišu, kako neki kažu, vanzemaljskim mirisom.
počinju se otvarati dok sunce zađe a prije izlaska sunca se zatvare i usahnu.
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 23:53
Samo prijavljujem obilazak.
ostala sam bez riječi
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 00:17
hvala dragaHug , izniman poklon uistinusmile64stigao u prave ruke
Na vrh
buttercup View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 8
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje buttercup Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 08:19
pratim ovaj vrt od prve stranice i divim mu se. tranformacija iz dana u dan je navjerojatna.
 s nestrpljenjem čekam slike jeseni i zime u vrtu.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 20:09
vijolica

klaudija

buttercup

hvala vam
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 21:02
tvoj vrt bi nazvala vrt s dušomsmile184
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 23:49
Zavirila sam u tvoj vrt i divila se novom lisnatom kaktusu, veličanstven u svojoj pojavnosti
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:44
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

tvoj vrt bi nazvala vrt s dušomsmile184
...toplom, plemenitom i iskrenom!
hvala ti Mari!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:46
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Zavirila sam u tvoj vrt i divila se novom lisnatom kaktusu, veličanstven u svojoj pojavnosti
hvala moon.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 22:04
evo i mene u uzvratnu posjetu , kod tebe mi se uvijek sviđalo prostranstvo tvoga vrta i popunjenost cvijetnog dijela  baš po mom ukusu, za oko mi je zapela ova biljka što ima nekako ljubićaste listove i cvjetiće, inače uživanje je prošetati tvojim vrtomsmile55
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 22:13
Fany, dobro došla.
hvala na posjeti.
za oko ti je zapeo sedum matrona, moj najljepši sedum, i to mi je drago.
volim kada netko primjeti takve jednostavne biljke, to su za mene pravi zajubljenici u vrt.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 22:44
                                                                       smile61
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 11:03
Uzivala sam u tvom prekrasnom vrtu,kao i uvek divila se tvom cvecu,ali nocna kraljica me je ostavila bez reci... prekrasna je !smile94smile78
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 12:53

Kameni vrisak (Satureia montana)

Fizostegija

Lysimachia clethroides

Plava sikavica (Echinops ritro)

Adam

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,141 sekundi.