Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neću se ljutiti nego će mi biti drago da gledajući moje slike dobiješ koju ideju i uljepšaš svoj vrt. Jako sam sretna kada mogu vidjeti lijepi vrt . Ovaj zarezani panj sam spasila da ne izgori. Izrezan je u servisu za popravljanje motornih pila, gdje je služio za provjeru ispravnosti pila.Druga namjena mu je bila da svojim dimom suši meso. Ti u Liki imaš bukvića pa si možeš puno takvih panjića napraviti. Moj savjet ti je da se ne reže preduboko jer onda zemlja iscuri, ja sam sa strane pravila čepiće. Na ovom panju je samo jednom zarezano a bilo bi bolje da su otvori duplo širi. Za sadnju uzmi običnu vrtnu zemlju, najbolje krtičnjak, čuvarkuće nek ti budu mlade, sa jednim korjenom. Prvo staviš sadnicu i žlicom sipaš okolo zemlju koju štapićem natiskaš oko korjena. Nemoj ih zaliti makar tjedan dana nakon sadnje i bilo bi dobro da su u sjeni i da ne kisnu. Kada se prime, dovoljno ih je zaliti jednom u dva tjedna. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() |
|
![]() |
|
kraljica ima 21 god a baka Elvira preko 80. kraljica je sve veća i teža a baka živi sama i bolesna je i nemože se o njoj brinuti. tužan je bio rastanak, nije htjela ni gledati kada smo ju iznosili. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Drago mi je da je kraljica dobila dom u kojem će se dostojno brinuti o njoj.
Drago mi je i zbog tebe, jer ako je itko zaslužio dobiti nešto tako lijepo i veličanstveno na dar - to si ti. A to je znala baka Elvira kada ju je tebi namijenila. Pozdrav i moj duboki naklon baki koja je odgojila i tolike godine brinula o toj prekrasnoj biljci!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
opet sam uzivala kod tebe -
![]() nemogu da prepoznam , ali ova kraljica je koje cvijece???? pozdrav draga
|
|
![]() |
|
dadinice hvala.
ona je nekada imala vrt pun neobičnih i prelijepih biljaka, neke su i sada u mom vrtu. |
|
![]() |
|
hvala ti klaudija.
evo ukratko o kraljici jer sam već o njoj pisala: kraljica noći je lisnati kaktus koji se razlikuje od ostalih kaktusa jer živi u tropskim kišnim šumama. živi na drveću kao orhideja i bromelija. ima krupne cvjetove na dugačkim stabljikama koji se otvaraju u noći punog mjeseca i mirišu, kako neki kažu, vanzemaljskim mirisom. počinju se otvarati dok sunce zađe a prije izlaska sunca se zatvare i usahnu. |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Samo prijavljujem obilazak.
ostala sam bez riječi ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
hvala draga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
buttercup ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Svibanj 2010 Lokacija: vinkovci Status: Offline Bodovi: 8 |
pratim ovaj vrt od prve stranice i divim mu se. tranformacija iz dana u dan je navjerojatna.
s nestrpljenjem čekam slike jeseni i zime u vrtu.
|
|
![]() |
|
vijolica
klaudija buttercup hvala vam ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tvoj vrt bi nazvala vrt s dušom
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Zavirila sam u tvoj vrt i divila se novom lisnatom kaktusu, veličanstven u svojoj pojavnosti
|
|
![]() |
|
hvala ti Mari! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo i mene u uzvratnu posjetu , kod tebe mi se uvijek sviđalo prostranstvo tvoga vrta i popunjenost cvijetnog dijela baš po mom ukusu, za oko mi je zapela ova biljka što ima nekako ljubićaste listove i cvjetiće, inače uživanje je prošetati tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
Fany, dobro došla.
hvala na posjeti. za oko ti je zapeo sedum matrona, moj najljepši sedum, i to mi je drago. volim kada netko primjeti takve jednostavne biljke, to su za mene pravi zajubljenici u vrt. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Uzivala sam u tvom prekrasnom vrtu,kao i uvek divila se tvom cvecu,ali nocna kraljica me je ostavila bez reci... prekrasna je !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Kameni vrisak (Satureia montana) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fizostegija ![]() Lysimachia clethroides ![]() Plava sikavica (Echinops ritro) ![]() Adam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |