monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 138> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej draga evo me nakon duuuugoooo vremena kod tebe,svašta lijepog kod tebe se nađe i vrijdnica si prava
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ljiljus draga !
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Plodova ko u priči kod tebe, hvala Bogu, jer ipak si uližila puno rada i truda
![]() i da....ako bude bilo viška aronije, evo stajem i ja u red
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Betty draga moja!
|
![]() |
|
![]() |
|
Da Pustilka, svatko tko radi na vrtu, zna kako je mučiti se i truditi uzgojiti nešto svoje, nešto zdravo za pojesti....a onda dođe ova vrućina i žega i uništi te jadne biljke koje su uzgojene s puno ljubavi, brige i pažnje, pa kako da onda čovjek ostane ravnodušan na to? .....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Malo kasnim s replikom al' nadam se da će vredeti...a možda si već i googlala o tome...ipak,reći ću ti...list aronije se bere za čaj tek kad dobije lepu crvenu boju,onda se suši i ostavlja u papirne kesice.Inače,lepo ti je sve rodilo
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Bas tako Monstera i a suosjecam sa svima kojima je propao vrt covjeka raduje sve organsko bit ce hrane u izobilju,pa se ovo desi moras bit tuzan nekad.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Ma iskreno da ti kažem, dođe mi jako žao kad vidim da je drugdje gore ili da nije uspjelo..Jako me žaloste takve stvari jer znam da se i drugi moraju mučiti i truditi isto kao i ja.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Kod nas zovemo te bijele sljive bjelosljive
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
koliko toliko..važno da je bar nešto...za razliku nekima---ništa..heheh
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Naravno draga da ću te se sjetiti....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
...ma zavirim ja svugdije..samo lijena pisati..ko mazga...a šljiva..baš tu zelenu bih..ak bude koja izrasla od koštice, sjeti me se
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Šljive su od mojih, ima dvije vrste takvih zelenih, zapravo ove koje su sada na fotki, tima kod nas domaći ljudi kažu bijele šljive, vjerojatno iz tog razloga što su svijetle boje, ustvari te su više kao žutozelene, slatkokiselkastog okusa i jako su sočne.....One druge, baš zelene, te su jako debele i slatke ko med.....koliko znam donešene su jednom čovjeku koji je imao nekog prijatelja u Bosni i tako su se te šljive raširile na našem području...
|
![]() |
|
![]() |
|
Wiz draga moja, lijepo te vidjeti u mojem vrteku ! Baš si me razveselila.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...joooooojoooj kako ti vrt rodan..ovaj grahek..myanmarski ...baš je dobar..eto, nikad čula za tu sortu..mrak mi izgleda, a vjerojatno i okus je mljac, mljac:) a i ova šljiva...još od lani me prognja...nema je za nabaviti..u čudu me gledaju kad pitam za tu želenu šljivu..neznam joj ime doduše al opet nema baš toliko zelenih da se nebi znalo..Sve, sve ti je predobro, sline mi brizgaju...uh pa onaj krastavčić, ajoj majko moja, osiječam kako mi hrska pod zubima..joj pukla sam ko kokica...sorry..zanos je to..
|
|
|
|
![]() |
|
Samo dođi draga moja, znaš da si uvjek dobrodošla...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Mons, kod tebe svakakvih delicija, baš volim navratiti k tebi.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Milice !
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kod tebe svega ali i naradila si se.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |