Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8586878889 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 15:34
Ne znam gdje si ti, ja sam u Zagorju i stvarno ovo je uzas...
Ima onih koji ne sade pa se posluze...
Znas koliko kradu kad je susjeda ostavila par grmica mahuna za sjeme i to su joj pobrali...
Uzasno nesto...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 15:33
I ja se slažem s tobom.....Mada je meni vrt blizu, također strahujem jer se ta priča o krađama već naveliko proširila i ovdje....Osim što lopovi kradu na veliko voće i  povrće (  od ljudi koji sade na veliko za prodaju ) česta meta su i mali obični povrtnjaci.....Bože dragi kamo ide ovaj svijet !  smile60Thumbs DownAngry

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 15:29
Kod vas je to masovna kradja,kod nas barem ovdje gdje sam nema puno slucajeva bilo je prosle godine koni mi mahune pobralo.đubrad ko god ovo radi!
Kod nas se oko kuce sije nema veze kakva je zemlja niti na kakvom je mjestu uvijek se bolje obradi i doceka zalijevati koje je pored kuce,nego na najljepsoj zemlji po udaljenim njivama.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 15:20
A upravo je to najveca prednost jer je uz kucu...
Evo cujem susjedi pokrali grah, luk....
Pa stvarno srce bi me strefilo da ja sadim, kopam , mucim se, i kad dode ono najvece veselje, da uberes plodove svog rada, ono neko bio brzi i nema nista...
Sve cu ja preorati oko kuce :-)
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 15:17
Hvala cure :-)
Definitivno cemo probati :-)
Sad u jesen urediti i posaditi cesnjak, a ovo sto imam na,ravnici tamo cu druge biljkice...
Steta da brijeg stoji neiskoristen, samo ga muz mora stalno flaksati ...
Uslikat cu kad uredim ;-)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 15:15
I ja se slažem s Pustilkom, da sam na tvome mjestu Buckić, ne bih se puno dvoumila.....Ako nećeš probati, nećeš znati...Thumbs UpThumbs Up

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 14:59
Mislim sta fali napraviti bastu na brijegu,slobodno probaj, posebo je dobro sto ti je uz kucu da nadgledas.

Seneka
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 14:54
Dal netko od vas ima ili je imao povrtnjak na brijegu?
Zanimaju me prednosti i mane...
Naime kako imam viska cesnjaka, negdje bi ga posadila u jesen..
Na njivu ne bih jer je daleko od kuce, a svim susjedima kradu pa bojim se da ne bi i meni...
A tu kraj kuce imam brijeg koji bi se mozda dao pretvoriti u povrtnjak...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 23:13
Tako je   !ClapClap  Pozdravljam ovakva razmišljanja! Thumbs UpThumbs Up   Reći ću ti samo da sam i ja jednom počela tako, samo s običnim našim povrćem, a vidi sada, odvažila sam se i volim probati svašta .......Istina nema ni kod mene baš kapitalaca, no ne brine me to, ako nema sada, ne znači da neće još biti...Možda se do jeseni još pojave, ako ne,  čekam ih sljedeće sezone....SmileEmbarrassedThumbs Up

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 11:55
Eh, pa nemam kapitalaca... a nemam niti egzota... Confused  što naravno ne znači da jednog dana neću imati oboje...Tongue
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 10:17

Rosi zašto misliš da ne možeš sudjelovati?ErmmQuestion

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 09:50
Oho, vidim da smo dobili nove teme...Thumbs Up na žalost ne mogu sudjelovati Embarrassed ali pozorno pratim! Wink
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 01:24

Ma gle nju, ko mali slatkiš ! smile76smile84

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 01:23
Ja iako volim dajzeke an sev ancine veceras ga ne mogu poceo mi na nos izlaziti vise.LOLHvala Viz drugi put prihvatim :)

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 01:20
Mljac, mljac ! smile50Smile

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 00:09
jutreko..imal' koga?  imam za ponuditi još 2 ovakovaUn potager sans tomates, ça ne ressemble a rien !, affirme Nicolas Toutain, chef jardinier du château de la Bourdaisiere.malo sam pretjerala u količiniEmbarrassed
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:10
Za paradajziće, slažem se sa svima vama i kao što Milica kaže, sve je stvar ukusa ili navike....Nisu ni svi prsti na ruci isti, pa zašto bi ljudi bili isti i imali svi jednako razmišljanje, iste ideje, stavove ......Smile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:06
 Curke žao mi je vaših vrtova, ali izgleda da se ni mojem ne piše baš najbolje.....začas će i kod mene biti tako.... kiše nigdje ni za lijek....CryCry  Evo sad nešto tutnji, muči se , ali čisto sumnjam da će biti i K od kiše...

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:02
                  Rosi ! smile79smile86

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 20:57
..   milica7---nema na čemu i drugi puta..ak te još kaj zanima..ide na pp :)
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8586878889 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.