Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 381> |
Korisnik | |
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam gdje si ti, ja sam u Zagorju i stvarno ovo je uzas...
Ima onih koji ne sade pa se posluze... Znas koliko kradu kad je susjeda ostavila par grmica mahuna za sjeme i to su joj pobrali... Uzasno nesto... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
I ja se slažem s tobom.....Mada je meni vrt blizu, također strahujem jer se ta priča o krađama već naveliko proširila i ovdje....Osim što lopovi kradu na veliko voće i povrće ( od ljudi koji sade na veliko za prodaju ) česta meta su i mali obični povrtnjaci.....Bože dragi kamo ide ovaj svijet !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Kod vas je to masovna kradja,kod nas barem ovdje gdje sam nema puno slucajeva bilo je prosle godine koni mi mahune pobralo.đubrad ko god ovo radi!
Kod nas se oko kuce sije nema veze kakva je zemlja niti na kakvom je mjestu uvijek se bolje obradi i doceka zalijevati koje je pored kuce,nego na najljepsoj zemlji po udaljenim njivama. |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
A upravo je to najveca prednost jer je uz kucu...
Evo cujem susjedi pokrali grah, luk.... Pa stvarno srce bi me strefilo da ja sadim, kopam , mucim se, i kad dode ono najvece veselje, da uberes plodove svog rada, ono neko bio brzi i nema nista... Sve cu ja preorati oko kuce :-) |
|
![]() |
|
Hvala cure :-)
Definitivno cemo probati :-) Sad u jesen urediti i posaditi cesnjak, a ovo sto imam na,ravnici tamo cu druge biljkice... Steta da brijeg stoji neiskoristen, samo ga muz mora stalno flaksati ... Uslikat cu kad uredim ;-) |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
I ja se slažem s Pustilkom, da sam na tvome mjestu Buckić, ne bih se puno dvoumila.....Ako nećeš probati, nećeš znati...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Mislim sta fali napraviti bastu na brijegu,slobodno probaj, posebo je dobro sto ti je uz kucu da nadgledas.
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
Dal netko od vas ima ili je imao povrtnjak na brijegu?
Zanimaju me prednosti i mane... Naime kako imam viska cesnjaka, negdje bi ga posadila u jesen.. Na njivu ne bih jer je daleko od kuce, a svim susjedima kradu pa bojim se da ne bi i meni... A tu kraj kuce imam brijeg koji bi se mozda dao pretvoriti u povrtnjak... |
|
![]() |
|
Tako je !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Eh, pa nemam kapitalaca... a nemam niti egzota...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Rosi zašto misliš da ne možeš sudjelovati? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Oho, vidim da smo dobili nove teme...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Ma gle nju, ko mali slatkiš ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja iako volim dajzeke an sev ancine veceras ga ne mogu poceo mi na nos izlaziti vise.
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Mljac, mljac !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
jutreko..imal' koga? imam za ponuditi još 2 ovakova
![]() ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Za paradajziće, slažem se sa svima vama i kao što Milica kaže, sve je stvar ukusa ili navike....Nisu ni svi prsti na ruci isti, pa zašto bi ljudi bili isti i imali svi jednako razmišljanje, iste ideje, stavove ......
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Curke žao mi je vaših vrtova, ali izgleda da se ni mojem ne piše baš najbolje.....začas će i kod mene biti tako.... kiše nigdje ni za lijek....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Rosi !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
.. milica7---nema na čemu i drugi puta..ak te još kaj zanima..ide na pp :)
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |