Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori
|
Stranica <1 8586878889 381> |
| Korisnik | |
huskybucka
Već proklijao
Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 15:34 |
|
Ne znam gdje si ti, ja sam u Zagorju i stvarno ovo je uzas...
Ima onih koji ne sade pa se posluze... Znas koliko kradu kad je susjeda ostavila par grmica mahuna za sjeme i to su joj pobrali... Uzasno nesto... |
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 15:33 |
|
I ja se slažem s tobom.....Mada je meni vrt blizu, također strahujem jer se ta priča o krađama već naveliko proširila i ovdje....Osim što lopovi kradu na veliko voće i povrće ( od ljudi koji sade na veliko za prodaju ) česta meta su i mali obični povrtnjaci.....Bože dragi kamo ide ovaj svijet !
![]() ![]() ![]() |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
![]() |
|
Pustolovka
Neukroćena biljka
Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 15:29 |
|
Kod vas je to masovna kradja,kod nas barem ovdje gdje sam nema puno slucajeva bilo je prosle godine koni mi mahune pobralo.đubrad ko god ovo radi!
Kod nas se oko kuce sije nema veze kakva je zemlja niti na kakvom je mjestu uvijek se bolje obradi i doceka zalijevati koje je pored kuce,nego na najljepsoj zemlji po udaljenim njivama. |
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
huskybucka
Već proklijao
Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 15:20 |
|
A upravo je to najveca prednost jer je uz kucu...
Evo cujem susjedi pokrali grah, luk.... Pa stvarno srce bi me strefilo da ja sadim, kopam , mucim se, i kad dode ono najvece veselje, da uberes plodove svog rada, ono neko bio brzi i nema nista... Sve cu ja preorati oko kuce :-) |
|
![]() |
|
huskybucka
Već proklijao
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 15:17 |
|
Hvala cure :-)
Definitivno cemo probati :-) Sad u jesen urediti i posaditi cesnjak, a ovo sto imam na,ravnici tamo cu druge biljkice... Steta da brijeg stoji neiskoristen, samo ga muz mora stalno flaksati ... Uslikat cu kad uredim ;-) |
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 15:15 |
|
I ja se slažem s Pustilkom, da sam na tvome mjestu Buckić, ne bih se puno dvoumila.....Ako nećeš probati, nećeš znati...
![]() ![]() |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
![]() |
|
Pustolovka
Neukroćena biljka
Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 14:59 |
|
Mislim sta fali napraviti bastu na brijegu,slobodno probaj, posebo je dobro sto ti je uz kucu da nadgledas.
|
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
huskybucka
Već proklijao
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 14:54 |
|
Dal netko od vas ima ili je imao povrtnjak na brijegu?
Zanimaju me prednosti i mane... Naime kako imam viska cesnjaka, negdje bi ga posadila u jesen.. Na njivu ne bih jer je daleko od kuce, a svim susjedima kradu pa bojim se da ne bi i meni... A tu kraj kuce imam brijeg koji bi se mozda dao pretvoriti u povrtnjak... |
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 23:13 |
|
Tako je !
![]() Pozdravljam ovakva razmišljanja! ![]() Reći ću ti samo da sam i ja jednom počela tako, samo s običnim našim povrćem, a vidi sada, odvažila sam se i volim probati svašta .......Istina nema ni kod mene baš kapitalaca, no ne brine me to, ako nema sada, ne znači da neće još biti...Možda se do jeseni još pojave, ako ne, čekam ih sljedeće sezone....![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
desert rose
Trajnica
Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 11:55 |
|
Eh, pa nemam kapitalaca... a nemam niti egzota...
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 10:17 |
|
Rosi zašto misliš da ne možeš sudjelovati? ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
desert rose
Trajnica
Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 09:50 |
|
Oho, vidim da smo dobili nove teme...
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 01:24 |
Ma gle nju, ko mali slatkiš ! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 01:23 |
|
Ja iako volim dajzeke an sev ancine veceras ga ne mogu poceo mi na nos izlaziti vise.
Hvala Viz drugi put prihvatim :) |
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 01:20 |
|
Mljac, mljac !
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
wizardica
Trajnica
Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 00:09 |
|
jutreko..imal' koga? imam za ponuditi još 2 ovakova
malo sam pretjerala u količini |
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:10 |
|
Za paradajziće, slažem se sa svima vama i kao što Milica kaže, sve je stvar ukusa ili navike....Nisu ni svi prsti na ruci isti, pa zašto bi ljudi bili isti i imali svi jednako razmišljanje, iste ideje, stavove ......
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:06 |
|
Curke žao mi je vaših vrtova, ali izgleda da se ni mojem ne piše baš najbolje.....začas će i kod mene biti tako.... kiše nigdje ni za lijek....
![]() Evo sad nešto tutnji, muči se , ali čisto sumnjam da će biti i K od kiše... |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:02 |
|
Rosi !
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
wizardica
Trajnica
Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 20:57 |
|
.. milica7---nema na čemu i drugi puta..ak te još kaj zanima..ide na pp :)
|
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 8586878889 381> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |