Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kod tebe opet neke egzote......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
No dobro..... sad opet moram tražiti po googlu tu... ibizeu luteu
![]() Sve je lijepo, ali ona mi zape za oko, em nepoznanica, em prekrasna!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Pokušala sam nadoknaditi zaostatak ali vidim da će mi trebati više vremena, a to kad malo još zahladi tako da sam pogledala samo tri stranice unatrag i oduševila se raznovrsnošću i ljepotom kolorita. Ljubav se ljubavlju vraća a to tebi tvoje biljčice uveliko vraćaju.
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Milice pa sve stare a novo cvetanje... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Dadinice vise me nasmeje tvoj smajli nego post,a razlog sto bas neces biti odusevljena nema neki lep miris ali ima lepe velike listove i bas lepe cvetice i mnogocvetna je iiiiiii ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
neobične i lijepe biljke.
bordo skabioza me oduševila! ![]() |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Leona, ne znam sta pre da izdvojim, da li nocne ili dnevne slike... Sve ti je prelepo! Iako kazes da je sve sagorelo, to se kod tebe ne primecuje!!! Ali, najzad, evo i malo osvezenja, nadam se da ce i tebi i tvome cvecu prijati!
![]() I, svaka cast kako si uslikala Ibicelu,slika ti je za 10+ Ali posebno je interesantna njena caura, mozda je zbog toga zovu i "baba roga" . Molim te, obavezno slikaj kad napravi cauru! Pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prelijepo kod tebe Leona, običnih i neobičnih vrsta; tekoma je jako lijepa; u mom susjedstvu su sve narančaste, iako lijepe, nisam dobila želju posaditi, ali ova žuta već...
ova slika oduševljava ![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Hvala Slavuj VK, ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Wanesa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Mali kaktus
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Nisa
![]() ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Joj,joj,joj...kakve lepote
![]() ![]() ![]() I moja euforbija se raširila,rascvetala i da znaš da obožavam tu biljku i presrećna sam što si mi omogućila da uživam u njenoj lepoti
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Aralijaaa ![]() ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
E bas si me nasmejala za Euphorbiju,bas bih volela da ti vidim lice sledece godine kad ne budes znala sta ces sa njima koliko se same sire -samozasejavaju. ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Leona, zuta Tekoma je prekrasna. Vidim da je jos mala, a puna je cvijeta. Oduševljavaju me i skabioze, posebno ona tamno crvena, nisam niti znala da postoji tolko boja.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |