Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 104> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rascvjetano i lijepo. Sjenica se lijepo uklapa, a sviđa mi se i onaj prizor ispod sjenice, no frendice, frendice su krasne
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Baš svega lijepoga imaš, al kad sam vidjela astere i trave, raspametila sam se, pa sam se vraćala i gledala opet i opet.
Divno Konte, sam nam daj još slikica.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ana je u pravu!
Stvarno nije u redu skrivati lijep vrt!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivna ti je , ne znam zašto je moja grozna, nikako da krene a to traje već dvije godine , imaš kakav recept.....možda pozicija, moja je na jako malo sunca i kapulice su joj pola vani iz zemlje....
Imaš krasnu nisku zebrinu ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Jagoda to je scila
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Još ima puno lepih cveteka kod tebe. Ahimenesi su ti neumorni, moji sada tek cvjetaju. Koja je ona šarena ljepotica iznad ahimenesa?
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Ančiii fala, ali nije baš sve tako bajno
![]() nisam ti baš predaleko..navrnite kad god vam paše :)
|
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Konačno!!! Stvarno nije pristojno skrivati takav lepi vrtek.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Je, lijepa je sjenica, uživajte u njenom hladu, no ja bih ipak pohvale uputila mladoj vrtlarici.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ne znam što mi se više dopada, sjenica ili ćuvarkuće i trave ispred nje!!!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Oooo, super, super, bar nas nece strefiti suncanica
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Evo me malo do tvoje sjenice. Jako ti je lijepo!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
malo sam sjela ispod sjenice da odmorim,odavno nisam bila pa sam šetkala i uživala stranicu po stranicu listajući,šta reći-predivno je
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ma
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sjenica je super ! Ma bas mi je drago da ste izabrali nesto sto ce najprije tebe a i tvojeg supruga podsjecati na nasu cvijetnu druzinu !
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Super baš mi se sviđa, ja sam mislila da samo ja ne mogu naći sliku. Kaj si tak škrta, di su slike ostatka vrta ? Mladencima šaljem veliku ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Evo i ja prijavljujem šetnju, vidim da su naše forumašice nestrpljive, i da te stalno izazivaju da postaviš neku sličicu, sjenica i cvjetne gradice su savršene. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |