Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Leona!!!
![]() Tvoja beba ima ljepši cvijet od njegove mame!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Nisa,E.Nona,Sarajka,hvala vam drage moje na poseti,evo Nona trazenih slikica....
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
svratila sam napokon kod tebe i poslije ovog što sam vidjela odlučila sam da ti za par tvojih biljkica dam Ziju fino upakovanog
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasan je i poseban, a nove slike? |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
baš prelijep...
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
![]() kako vam se svidja Cycadophytes...prelep... |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Fani dobro si rekla da covek u zivotu ne zna sta moze propustiti,ali ovde toliko ima toga da se vidi da i ja jos ni pola nisam pregledala,ali mlada sam ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
čovjek nezna šta u životu može propustiti tako sam i ja sada svjesna šta sam propustila da ne svratih u tvoj prelijepi vrt, pa ovo je raj na zemlji toliko biljaka a sve prelijepe njegovane i vidi se uspjeh ljubavi koju im pružaš ali žuta tekoma me je oborila s nogu |
|
![]() |
|
Hvali ti sta hoces kad ja nemam onu plavu lepoticu....smrc ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Mari, ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Beti,draga,ime i prezime tog Hibiskusa ne znam ni ja mozda ce neko i napisati,ali vazno da je vrlo cvetan.
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Draga Gute,dovoljno je da te vidim i da mi je raspolozenje na vrhuncu ...za tebe ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Ovog puta cu pohvaliti Snow Quin,sarenolisnu bugenvilu i sarenolisnu durantu... Ova poslednja me je odusevila svojim cvetom,zaista je prekrasna! A ostalo sto ne cveta,verovatno ce kasnije...sad je u periodu vegetacije,i biljke mogu da se "zeznu" kao i ljudi, pa kad treba da cvetaju one rastu i obrnuto...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Očigledno je da te cestrumi obožavaju,kao i ti njih,baš si napravila pravu kolekciju...samo toliko ću da kažem ![]() ![]() ![]() ![]() Šalim se,imam još štošta da dodam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |