Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 152> |
Korisnik | ||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...imaš pravo koka, na svaki balkon mi vode stazice kojima se može proći do stolca za sjesti ili zaliti biljke, mjesta za okretanje ima minimalno ![]() ![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...draga milice, znam ja kak ti voliš ehimenese ![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Prekrasnog li cvijeća!!!
Draga Sara, ovo je najljepši balkon Zagreba! Ali ahimenese i salviju ipak moram izdvojiti. Caruju!
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
ma baš te briga za sve zagrebačke balkone.tvoj je fantastičan.da ti budem iskrena muka mi je od tolikog betona,a još si ga ne ukrase zelenilom.
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
|
Sarice, nisam dugo bila, al kod tebe se ne može doći na brzaka! Ne znam da li samo meni, ali kad vidim koliko raznih vrsta biljaka imaš na svom balkonu i u Senju, dobijem komplekse, ne znam zašto...
![]() Divno i zdravo ti je sve-fuksija balerina, preposebna, heuchere naravno, a pakujci da padneš na... ma teško je izdvojiti nešto! Šaljem ti veeeeliki pozdrav!
|
||
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
||
![]() |
||
|
...hvala dadinica ![]() ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
|
...da, draga ajama, u pravu si...nažalost u gradu još uvijek ima više neuglednih i bezličnih balkona ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
|
...hej draga LeoNata, drago mi je vidjeti te...uzvraćam pozdrave možda se uspijemo vidjeti na kojoj kavici jesenas? ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
|
Heeej Sara,pa sada kada su klinci malo veći,a MM više na raspolaganju,trebala bih,ali i voljela,doci na jednu kavicu. Nadam se susretu sa svima vama!
|
||
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Cvijet do cvijeta - Sarin balkon!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
onda...hoćemo li se uskoro vidjeti? |
||
zagreb |
||
![]() |
||
|
...hvala ti, draga Anaida ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
|
zagreb |
||
![]() |
||
|
zagreb |
||
![]() |
||
|
zagreb |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
nemam više riječi kojima bi izrazila divljenje tvojem rascvjetalom balkonu
![]() nadam se samo da će potrajati ovo vrijeme pa da što dulje uživamo skupa s tobom |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
Sara, svaka čast,
koliko lijepih i neobičnih biljaka imaš na tako malom prostoru i sve zdrave i pune cvjetića. ![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Potpisujem mari ali isto tako uvijek se pitam koliko kvadrta ima ta tvoja ljepota jer ovoliko raznolikosti nema ni u velikim vrtovima, što reći ljepota i samo ljepota ...... koka draga
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Pa što sam ja danas propustila!!!Prekrasni cvjetići uljepšali su ne samo tvoj balkon,nego i cijelo susjedstvo.Već sam ti davno rekla,a opet ću ponoviti,da ne znam da je to na balkonu,uvjerena bi bila da imaš toliko cvijeća ne terasi kuće.
![]() |
||
![]() |
||
|
Ovu čini mi se zadnju Zg kavicu sam skuzila dan nakon što je prošla,bravo za mene :( A nisam opet neko vrijeme gledala dal se nova organiza. Ako budem jutarnja smjena,dodjem. Ili da te počastim neobabeznom kavicom jedno prijepodne,prije svog posla... Nešto ćemo smisliti! I samo da pohvalim ove zadnje slikice-uhvatila si divnu nježnost i romantiku sa ovim kasnoljetnim zrakama sunca na cvjeticima. Jako mi se svidja. To je ono,što si jednom komentirala u mom vrtu- neka starinska romantika... Tako smirujuce,jednostavno i lijepo... Pozdrav,draga! |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |