MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svako malo virnem u ovaj prekrasan vrt a sad da i ostavim trag. Sve je prekrasno , skladno , negovano a kreativnost je za čistu desetku. Dar sekici prekrasno
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Cure hvala na posijeti i divnim komentarima...naravno seki se svidjela kućica i sama boja kako sam je uredila...a valjda je to znak da poznajem njen ukus...
...nikako naći vremena..cijeli tjedan radila 8-cu...obračun je početkom mjeseca...pa se mama sjetila da pečemo pekmez ali onaj naših baka...mješaj cijeli dan...a ja imala sreće pa me malo zapalo kad sam došla s posla ...morala sam se kratko javiti i pozdraviti vas a sad malo još van lijepo je sunčano
![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Draga mimi, pa ti si pravi vrijedni kreativac! Jako mi se sviđaju i tvoj vrt i tvoji radovi- stalak za čuvarkuće, oni obluci oko tegli, kućica... Ideja s ukrasnom tikvicom kao teglicom... Ma ne mogu se ni sjetiti svega! Panoramske slike su prelijepe, kao i trubice, one viseće maćuhice koje si imala, sve, da ne izostavim nešto! Da, i stazice, pogotovo one od drvenih "šnita"
![]() Navraćat ću u tvoj vrt vrlo rado, i popiti kavicu kraj jezerca! Pozdrav!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
LeoNata dobro mi došla i ugodno se osječala u mom vrtu..
![]() |
|
![]() |
|
...danas se kuhao paradajz...a poslije podne bila moja draga sestrična iz Sv.Nedelje koja mi je donijela ove male bebice...baš me razveselila jako
![]() ...moralo se to večeras i posaditi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Sviđa mi se štošta u tvom vrtu, zaista si maštovita i vrijedna; zadnja teglica je preslatka |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Hvala ti Nisa...a u međuvremenu sam se iskušala i napravila i malo zahtjevniju vazu..evo kako je uspjelo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasne su ti biljke, a i vaze i cvijetnjaci
|
|
![]() |
|
...stigla rođendanska gošća kod mene i nadam se da će dugo ostati u mom društvu...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...jučer je bilo tako lijepo pa sam iskoristila za neka presađivanja a danas lijeva kao iz kabla...a to ove ljepotice vole...žuta je u cvatu a i ostale će za koji dan ..samo puno obilnije nego tokom ljeta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mimi kod tebe je uvijek doživljaj užitaka, ali ova burgmansija me oduševila, boja je van konkunencije, imam blago rozu ali ova mi je posebna. Pre...preljepa, druge riječi nemam
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Hvala Aralija...imam i ja tu rozu i bijelu...ako ti se da pogledaj na prvim stranicama(5-7) one godine kad je bilo kišno bile su prekrasne...
|
|
![]() |
|
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Jako mi se sviđa jezero, čuvarkuće i dalije.
|
|
![]() |
|
Ponovo ovdje sa vama...nastojat ću nadoknadit propušteno..idem malo lutati vašim vrtovima pa kasnije stavim nešto iz moje oaze
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Draga Mimi slučajno sam zalutala u tvou oazu,samo da škicnem malo i evo ostadoh duže od sat vremena.Predivno zaista,ne znam šta mi je lepše.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |