Moja mala kolekcija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drago mi je da si se odlucila pokazati nam svoj vrt. Spremnik za kisnicu ti je super, a ona drvena kucica, cijih je ruku djelo?
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dobro došla,
Sve prikazano ti je preljepo,bravo!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Sabi, dobrodošlica i od mene, ovo što si nam do sada pokazala baš sam uživala, predivno osmišljen vrt za početak, jezerce je prekrasno i već obogačeno sa svim potrebnim biljkama, želim ti strpljenje sa postavljanjem slikica i dugo druženje sa nama. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
jako lijep i zanimljiv vrt
![]() Jezero je krasno ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 96 |
hvala svima na lijepim riječima kućica je djelo mog oca, ženski dio je glava operacije, a muški fizikalija ![]() susjedin mačak si ju je odmah uzeo kao vikendicu, tako da je višestruko iskorištena :-)
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sabi, baš lijepo da si se konačno odlučila pokazati nam svoj zanimljiv i lijepi vrt. I mene je oduševila kućica uz jezero, čini mi se da ima čak i klupica na trijemu. Možda jednom neka dobra vila zaluta pa je poveća skupa s jezerom.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Dobrodosla Sabi. prosetala sam tvojim lijepim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 96 |
ovog momka čeka podrum, dosta je kvasio noge ![]() ![]() rušila se stara trešnja,a neke djelove smo zadržali za dekoraciju ![]() i naravno profi vrtlarica za hitne slučajeve ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Pozdrav, Sabi! Sviđa mi se tvoje cvijeće i maštovite kreacije u vrtu, a maca je preslatka!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
''i naravno profi vrtlarica za hitne slučajeve ''
ona slučajeve koji nisu hitni napravi hitnima.preslatka je
![]() dopada mi se i stara trešnja
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Lijepi vrt, zanimljive kreacije, vidi se kako mašta radi ! Bravo !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala vam
kako čitam po temama puno ljudi ima problema sa mačkama u vrtu, ja moram priznati da imam više koristi nego štete, stari mačor je ekspert za krtice i od kada imamo njega nema ni jedne kradljivice lukovica sad me muče puževi, bar mislim da su oni u pitanju, potpuno su mi uništili ukrasno zelje, neznam kako da ga spasim
|
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jesen je stigla, kad bi bar poslje nje odmah proljeće :-D
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Sabi, lukovice ti jedu voluharice, a mačor im je smrtni neprijatelj. Krtica je mesojed, ona samo kopa tražeći gliste i crve kojima se hrani, a štetu napravi kad izbaci lukovice ili korijenje ostavi "u zraku" tj. razruje zemlju oko njega.
Što se tiče puževa, ovdje ima puno savjeta o tome kako ih se riješiti: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5993&title=puevi-u-vrtu |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro došla Sabi,lijep vrt s prekrasnim cvijećem
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala Andina za link, idem odmah vidjeti sto se da napraviti
voluharice uopce nemamo bas zbog toga sto su macke stalni stanovnici, ali krtice su nam radile poprilicnu stetu prije ovog macora |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Sabi, lijep vrt, lijepe biljke i lijepe slike, prave jesenje!
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Draga, ja sam se puževa riješila pomoću pepela. Posipala sam ga oko biljki koje su uništavali.... a puževi ne vole kada im se pepeo ili tako nešto suho lijepi po tijelu, otežava im kretanje. A rekli su mi da isti efekat ima i vapno u prahu, tzv. hidrat. Možda da pokušaš? I da ne preskočim pohvaliti slike.... lijepa je jesen kod tebe! (a zimu bih rado preskočila i ja!)
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
baš sam čitala tu temu, svakako krećem u spasilačku akciju
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Evo mene opet do tebe
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |