Cyphostemma juttae |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 16 Prosinac 2015 u 10:29 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Alma.M. ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo Pinus za pahiće, kako brzo niču, stvarno nevjerojatno.
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
No, ove godine sijem samo patuljaste sukulente. Posijao
sam 16. 10. između ostalog i 10 sjemenki pachypodium brevicaule,
![]() |
|
![]() |
|
Alma.M. ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Pinus ima u baobabs.com sjeme, 3 kom - 2.6 EUR.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Skoro sam pomislila da ti cvijeta
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
mali kaktus, staramo
se. Sada su mi ljepše kada su malo
deblje.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Udebljala se kod tebe
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lijepo se prilagodila kod tebe
![]() |
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
lijeo je napredovala i lijepo izgleda
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Zanimljiva biljka Pinus
|
|
![]() |
|
Cyphostemma juttae
Na Flori je Bešlić imao najveću ponudu sukulentnih biljaka. Ali Cifostemu sam vidio u ponudi jedino kod Sekelja. Cyphostemma juttae je sukulentna biljka porijeklom iz Namibije. Kod nas dosta rijetka sukulentna biljka koja formira lijepi veliki kaudeks. Izgleda da sam svoju Cifostemu prebrzo iznio na direktno sunce. Reagirala je tako da se je počela preoblačiti. Počela je skidati staru koru kao zmija kožu. Čitam da ju taj papirast epidermis koji zadrži na sebi u stvari štiti od prejakog sunca. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |