Indijska kana - Canna indica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 9> |
Korisnik | |
Kreos ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kreos ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jako dekorativni listovi u ovih kana!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Valjalo bi pogledat i ove godine. Ja sam na jesen kupio nekoliko kultivara iz Austrije i Vel Britanije.
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Prošle godine u plodinama bilo za kupit canna pretoria i canna durban.
|
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
Blago roza cvijet, al je sitni. Ova spada u lisno dekorativne kane, pa joj cvijet nije primarni.
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Ova kana stvarno predivno izgleda i bez cvijeta je super dekorativna. Usput, kakve joj je boje cvijet ?
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Nabavui sam nekoliki kultivara iz Velike. Britanije
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ova šarenolisna je fenomenalna! Može li se znati gdje si ih nabavio?< id="iagdtd_" ="https://d19tqk5t6qcjac.cloudfront.net/i/412." style=": ; width: 1px; height: 1px; left: -9999px;">
|
|
![]() |
|
Jedan rizom prije 2 tjedna, sam stavio pod led lampu.
![]() Nadam se da bude ovak do kraja vegetacije izgledala ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
mislim da ti je bolje pričekati proljeće nego da se sada gnjaviš s njima ,vole puno sunca i topline .
![]() |
|
![]() |
|
Nabavio nekoliko lisno dekorativnih kana pa sad ne znam da li da.ih pustim da hiberniraju do proljeca ili da ih stavim na toplo pod led lampu. Nisam ih nikad do sada imao pa ne znam kolko brzo rastu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
od moje crvene kane bila mi je ostala samo jedna mala skupina gomolja, nije cvala ove godine, a lišće još zeleno..no sad je vrijeme za spremanje na zimovanje
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Super su joj se umnožili rizomi. I moje su se tako razmnožile, zato me i bilo strah da će mi stradati. Sad mi je žao što sam ih tako rano izvadila.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Evo kako su veliki listovi "pofureni" od mraza, ali iz sredine tjera novi
a pogledajte koliko se ova razmnožila |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Moje još cvatu, a zelene su da zelenije ne mogu biti:
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ovdje dugo nema nikoga, pa da malo podignem temu.
Za sutra su najavili mogućnost mraza. Ja sam danas izvadila kane, porezala im stabljike, otresla zemlju s gomolja koliko se dalo, spremila ih u kartonske kutije i stavila u relativno hladan i mračan podrum. Prvi put to radim pa ne znam jesam li dobro postupila? Jesam li ih prerano izvadila? |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
03.03. sam ju stavila u zemlju.
19.03. je počela nicati 22.03 izgleda ovako ![]() canna pink dworf |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |