dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Leona, hvala na dobrim željama, obavljeno je, a dalje je sve na njoj. Držimo joj fige!
Vadila sam je sa strahom.... mislila sam da joj krijenje škaklja kineze po tabanima, kad ono.... ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Sve ti je za pohvalu ali dvije dame jedna žuta a druga ljubičasta ipak prednjače .
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Trublja je stvarno posebna, reflektira još više sunca, ovog koje nam se škrto pokazuje posljednjih dana. Stvarno je predivna biljkica, morat ću si i ja jednu nabaviti. Vidi se da i kod tebe majstorice biljke uživaju, a torta... bez riječi! Nisam na žalost stigla sve pregledati, zadnjih nekoliko stranica,ali stavljam na svoju "to do" listu i prvom prilikom u šetnju unatrag! Veleiki pozdrav!!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Aralija,
![]() sad sam se slatko nasmijala.... već sam vizualizirala Milansku "scalu" sa trubama po pozornici..... Hvala ti draga, ovo je naj-kompliment koji je moja dama dobila! Tebi velika
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opet i opet i opet me oduševila prima-balerina u žutom, biram riječi kako je opisati ali neznam, možda samo "morala bi krasiti "scalu" u Milanu " da je se svi dive kad prenose koncerte iz dvorane
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Carol, hvala ti na posjeti!
Nadam se da će na godinu jesen biti ljepša i da ćemo u lespedezi duže uživati! A što se snijega tiče, samo neka on ostane u Austriji! Nama ga još ne treba!!!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
dadinica, anđeoska trublja je sva raskosna, a u lespedezi smo, cini mi se prekratko uzivali, i ti u tvojoj i ja u svojoj. Sve je pokvarila kisa, bas kak ti velis "ubila ju", ali na srecu ne za stvarno. Evo sad upravo i slusam o snijegu u Austriji, brrrrrrr.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Kontesaa, dobro mi došla!
![]() Truba je 2 godine stara, oduševilo me kako je napravila krošnju. Voljela bih nekako održati taj oblik i slijedeće godine. Sanja, ![]() Vidim i tebe lespedeza oborila! Hvala vam, cure moje, na posjeti i lijepim komentarima
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Malo sam se prošetala po tvom baranjskom vrtu. Svakog dana otkrivam sve više i više predivnih biljkica.....Lespedeza je posebno fenomenalna.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
aajmee predivna je ova tvoja truba, pravo malo drvo :) koliko je stara?
a lespedeza! bez teksta sam ostala pred njom ![]() naravno to je samo mali dio tvog vrteka koji mi se sviđa ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Leona.... nema sunca, kiša davi li davi!
![]() Neću slikati lespedezu, ubila ju ova nemilosrdna kiša, i sva je "pokisla" i snuždena. Ali sjemenke pravi!!! Sad fino drži fige da se sunašce smiluje još koji dan, pa da sjemenke i sazriju. Tebi
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Brugmansija ti je za pricu...uh bas je prelepa ovako mi izgleda kao suncobran,sve ti je lepo ali ja bih molila sliku Lespedese na sunce
![]() ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Klaudija
![]() Moon ![]() Hvala vam drage moje, na posjeti i komplimentima za moju damu!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
oduzima dah, divna je
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
prekrasna ti je dama
![]() |
|
![]() |
|
Da podijelim izgled izgled moje dame prije nego cvjetovi počnu venuti....
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Mari,
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasna ti je "dama u žutom"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ajama,
![]() Desert rose, trubice su biljke u koje se lako zaljubiti. ![]() Floramy, hvala ti na posjeti, komplimentima. Samo ti meni svrati!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |