vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 31> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima tu puno lijepoga cvijeća koje bi kod nas na sjeveru već morali pospremiti da ne strada od zime. Volim južne vrtove zbog toga. Jel ti batat prezimi i traje više godina ili je i kod tebe jednogodišnja biljka?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jako, jako lijepo ! Skladno, bujno i raskošno !
Na prvi pogled se čini kako se ovdje više nema što raditi, samo sjesti i uživati, ali ne vjerujem da ti puno sjediš: pa treba to i održavati da bi stalno bilo lijepo i uredno, a to je velik posao. Svi komplimenti od mene !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Sve pohvale tvom vrtu u "grčko - američkom" stilu
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Hvala draga kada posjetis moj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Hvala draga puno ![]() Batat imam evo prvu godinu ( jer ga prije kod nas nisam mogla naci )- I njega planiram unijeti za koji tjedan pa cemo dogodine znati da li moze prezimiti
![]() |
|
![]() |
|
ajme draga glikice - hvala puno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari 5510 hvala puno draga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Klaudija,samo pises pises pises...
![]() ![]() zato daj neku slikicu znam da ih imas ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
imas pravo draga leona31 ![]() rhipsalis cassutha malo mace se igra sa agavom koju je kasnije koristilo kao tobogan, klizalo se niz list
![]() |
|
![]() |
|
neznam da li se ovako cudno nesto kod vas desava ali evo drugu godinu za redom kod nas vocke cvjetaju u 10-om mjesecu.
lani sam uslikala extra slike te cudne pojave i mislila sam da se to nece ponoviti, evo slika sljive i tresnje koje cvjetaju po drugi put a ove godine sam uslikala evo sljivu da opet cvijeta (tresnju cu otici pogledati sutra) |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Tvoj vrt je kao hotel sa pet zvijezdica, elegantan, raskošan i ništa ne diraj jer ćeš pokvariti savršenstvo.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
karli draga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kod mene se jesen sporo uvlaci u vrt, moze se primjetiti jedino da su batati poceli zutjeti pomalo I hortenzija na svojim listovima pocela da dobija boju hrde ali ostalo prkosi I neda se jos (bugenvilije cvjetaju I dalje, u jesen po obicaju slabije; vajgela isto opet cvijeta; muskatle su super......)
par kolaza |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Stari ljudi su rekli: kad voćke cvatu u jesen, bit će oštra zima......mislim da to baš i ne stoji, a slikice voćki su baš lijepe.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
glikice I kod nas to kazu ali eto lani nije bila jaka, ja mislim da se ove jadne vocke preko ljeta osuse I predu u stanje mirovanja pa onda kada navale kise one se zbundaju - neznaju jadne sta ce pa ponovo krenu cvjetati.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
U tvom vrtu je još uvijek ljeto
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus, ma skoro da jeste, sve se dobro drzi - jedino sam sve surfinije podrezala I na nekim listovima se da naslutiti da ce pozutiti, ma ni lagistremija mi nemijenja boju jos - dok su kod susjeda svi listovi pocrvenili, dijeli ih 10tak metara
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Klaudija kao i uvijek sve stručno uređeno, svaka biljka na svom mjestu stvara sliku lijepo uređenog vrta,vragolasta maca me oduševile, kako si je samo izabrala zgodno mjesto za igru.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Čisto savršenstvo
![]() |
|
![]() |
|
smail - hvala draga
![]() tikvic draga - hvala na posjeti I pohvali
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |