Jesenske lukovice |
Odgovori | Stranica <1 1819202122> |
Korisnik | |
kadifa
Novo sjeme Pridružen: 25 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Želim i ovako da se zahvalim martab za lukovice, javim kada stignu. Uljepšala si mi danas dežuru. Čujemo se
|
|
Sponzorirani linkovi | |
martab
Upravo klijam Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nista to Kadifa,mene posebno tjesi kada mogu nekog obradovati,volim cvece i znam taj osecaj
|
|
kadifa
Novo sjeme Pridružen: 25 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lukovice stigle prije 2 dana i već posađene. Hvala ti još jednom što si mi nesebično pomogla nakon toliko traganja za tim cvijetom. Javi se na pp da se čujemo
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako godinama pokušavam sadnju tulipana bez uspjeha,prihvatila sam savjet s foruma i napravila košarice u koje sam ih posadila,na proljeće se javim da vidite jesam li uspjela |
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako je izgledala sadnja..... |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel kupujete već polako lukovice ?
Ja sam kupila šafrane i žute zumbule.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
glikice ja sam baš jučer posadila visibabe i tamnoljubičasti zumbul u teglu
u vrt svašta "bužam", a najgore mi je kad idem nešto posaditi/presaditi pa prepolovim lukovicu u zemlji rozi zumbul mi je do sada funkcionirao u tegli, a jednu zimu sam imala i visibabe u posudi pa sam ih nakon cvatnje presadila u vrt - da se razmnože, no one su svake godine bile sve malobrojnije dok nisu spale na 1 cvijet sad sam uzela novo pakiranje pa ću opet probati osice, što je bilo s lukovicama? jesu li cvjetale kako treba? primjetila sam da su ove godine lukovice dosta skuplje nego lani... |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam kupila samo kockavicu za sebe i jednu prijateljicu.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ja i od prije zumbula kojegdje po dvorištu, ali ne znam više gdje , bit će na proljeće "surprise " .
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam posadila 100-tinjak lukovica; šafrana, zumbula i narcisa.....radujem se proljeću, valjda će procvasti ?
|
|
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mada sam rekla da neću više ništa kupovati, naletjela sam na lukovice Ixioliriona i morale su uskočiti u moju košaru.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija,jako dobro je ispalo s ovim košaricama,moram pronaći fotke pa ću vam pokazati.Konačno sam imala tulipane :)
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni su, košare su zaštita od voluharica ili?
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija,zaštita od voluharica.Godinama sam sadila tulipane i sve lukovice su mi pojele.Ovo proljeće lijepo ih je bilo vidjeti,volim tulipane,lp
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Planiram ovih dana posaditi tulipane i dalije u pitare
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e, da pitam...zveknula sam jednu dragu lukovicu na dva dijela..jedan, manji, sa korijenjem, a drugi, veći, čista lukovica....to je sad za baciti?...ili....možda ovaj dio sa korijenjem iznenadi????
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |