Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vrt u hercegovini
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vrt u hercegovini

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 31>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2013 u 23:58
Ima tu puno lijepoga cvijeća koje bi kod nas na sjeveru već morali pospremiti da ne strada od zime. Volim južne vrtove zbog toga. Jel ti batat prezimi i traje više godina ili je i kod tebe jednogodišnja biljka?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 08:36
Jako, jako lijepo ! Skladno, bujno i raskošno !
Na prvi pogled se čini kako se ovdje više nema što raditi, samo sjesti i uživati, ali ne vjerujem da ti puno sjediš: pa treba to i održavati da bi stalno bilo lijepo i uredno, a to je velik posao.
Svi komplimenti od mene !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 09:38
Sve pohvale tvom vrtu u "grčko - američkom" stilusmile57
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 23:17
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Prošetala sam ovuda već nekoliko puta ne ostavlajući trag....
I svaki puta mi oko zapne na asparagusu, lisičjem repu. Fantastičan primjerak!
No, da ne budem pogrešno shvaćena, i sve ostalo zaslužuje pohvaleClap
Hvala draga kada posjetis moj vrt Hug I ja sam posebno ponosna na taj asparagos -jer nisam vidjela kod nas da itko ima tako veliki (iako je laksi za uzgoj I manje igram oko njega nego oko nekog drugoga -npr bugenvilije ) Drago mi je da ti se svida kod mene Smile
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 23:22
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Ima tu puno lijepoga cvijeća koje bi kod nas na sjeveru već morali pospremiti da ne strada od zime. Volim južne vrtove zbog toga. Jel ti batat prezimi i traje više godina ili je i kod tebe jednogodišnja biljka?
Hvala draga punoHug I drago mi je da ti se svida ali I ja moram pospremiti bugenvilije, muskatle .... I ostalo, iako mi jos uzivamo u njima vani.Prosli tjedan sam 2 dana unosila I iznosila sve jer smo imali niske temp po noci a evo sutra kazu da ce  biti 27C.
Batat imam evo prvu godinu ( jer ga prije kod nas nisam mogla naci )- I njega planiram unijeti za koji tjedan pa cemo dogodine znati da li moze prezimitiSmile
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 23:26
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Jako, jako lijepo ! Skladno, bujno i raskošno !
Na prvi pogled se čini kako se ovdje više nema što raditi, samo sjesti i uživati, ali ne vjerujem da ti puno sjediš: pa treba to i održavati da bi stalno bilo lijepo i uredno, a to je velik posao.
Svi komplimenti od mene !
ajme draga glikice - hvala punoHug, upravu si - to je privid da nema posla ( a jos plus kako ja volim premjestati saksije stalno I uvijek se cini da imam novog cvijeca I da ga imam vise). Pored garaze imam prostor gdje idu saksije koje jos nisu procvjetale ili su precvjetale ili je cvijece obolilo ( ali to neslikamWink to je moja "bolnica" I " cekaona")

Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 23:29
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

Sve pohvale tvom vrtu u "grčko - američkom" stilusmile57
Mari 5510 hvala puno draga Hugorginalan komentar - taj opis moga vrta mi nije nitko dosada uputio(ni virtualno ni uzivo) svida mi se Thumbs Up
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2013 u 07:44
Klaudija,samo pises pises pises...LOL ja bih da gledam gledam gledam...LOL
zato daj neku slikicu znam da ih imasTongue
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 00:00
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Klaudija,samo pises pises pises...LOL ja bih da gledam gledam gledam...LOL
zato daj neku slikicu znam da ih imasTongue
imas pravo draga leona31 LOL- sad pogledah, nigdje slike - evo samo za tebe par (nemam vise uploadovanih, sutra slijedi nastavak)

rhipsalis cassutha  

malo mace se igra sa agavom koju je kasnije koristilo kao tobogan, klizalo se niz list LOL dok ga majka cuva
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 20:47
neznam da li se ovako cudno nesto kod vas desava ali evo drugu godinu za redom kod nas vocke cvjetaju u 10-om mjesecu. 
lani sam uslikala extra slike te cudne pojave i mislila sam da se to nece ponoviti, evo slika sljive i tresnje koje cvjetaju po drugi put 

a ove godine sam uslikala evo sljivu da opet cvijeta (tresnju cu otici pogledati sutra)

Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 20:48
Tvoj vrt je kao hotel sa pet zvijezdica, elegantan, raskošan i ništa ne diraj jer ćeš pokvariti savršenstvo.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 20:49
karli dragaHug tako si sirokogrudna sa svojim komplimentima. hvala punosmile79!!!!!!!
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2013 u 19:31
kod mene se jesen sporo uvlaci u vrt, moze se primjetiti jedino da su batati poceli zutjeti pomalo I hortenzija na svojim listovima pocela da dobija boju hrde  ali ostalo prkosi I neda se jos (bugenvilije cvjetaju I dalje, u jesen po obicaju slabije; vajgela isto opet cvijeta; muskatle su super......)
par kolaza

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2013 u 19:59
Stari ljudi su rekli: kad voćke cvatu u jesen, bit će oštra zima......mislim da to baš i ne stoji, a slikice voćki su baš lijepe.

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2013 u 21:26
glikice  I kod nas to kazu ali eto lani nije bila jaka, ja mislim da se ove jadne vocke preko ljeta osuse I predu u stanje mirovanja pa onda kada navale kise one se zbundaju - neznaju jadne sta ce pa ponovo krenu cvjetati.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2013 u 21:45
U tvom vrtu je još uvijek ljetoTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2013 u 21:51
mali kaktus, ma skoro da jeste, sve se dobro drzi - jedino sam sve surfinije podrezala I na nekim listovima se da naslutiti da ce pozutiti, ma ni lagistremija mi nemijenja boju jos - dok su kod susjeda svi listovi pocrvenili, dijeli ih 10tak metara Confused
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2013 u 13:52
Klaudija kao i uvijek sve stručno uređeno, svaka biljka na svom mjestu stvara sliku lijepo uređenog vrta,vragolasta maca  me oduševile, kako si je samo izabrala zgodno mjesto za igru.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2013 u 13:56
Čisto savršenstvo  Clap!!!!
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2013 u 21:44
smail - hvala dragaHug, joj maca je bila smijesna - kao malo dijete na toboganu
tikvic draga - hvala na posjeti I pohvali Hugpuno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 31>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.