dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 139> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ona reče da se nema što viditi? Pa ne mora baš stalno biti sve rascvitano da bi bilo lipo. Draga moja ima tu poprilično kvadrata i baš dobro držiš sve pod kontrolom!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Na terasi...
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ispred terase, gledano sa stepenica
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
I evo nas u voćnjaku
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pored baštice zvane svaštara
![]() do novonastalog dijela na početku voćnjaka ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Dalje, pored velike gredice
![]() kroz gospodarsko dvorište ![]() a tu su one neprikosnovene vladarice ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ispred garaže......
Pod brajdom, pa redom s desna na lijevo... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Evo, kako sam obećala, da vas provedem kroz svoje dvorište.... neušminkano, nedotjerano, onakvo kakvo jeste. pogled sa ulazne kapije ![]() Na desno, prema kući ![]() na lijevo, pored garaže ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nasmijala sam se do suza.već ju vidim kako čisti,grablja,slika da se slučajno nebi vidio koji listić.
ja sam zaželjela,ali žiri je baš dovoljno jak pa se mora urediti
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Hvala
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Ipak moram da budem realna,moja ne moze biti ni sluga ovoj tvojoj
zaista je predivna. ![]() ko sad zna ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
sve je krasno - ali ova tvoja dama je cudo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma, u redu Anđelka...
Ovaj, mislim reći........ U redu!
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Hej baranjko...samo ti stavi panoramik.. .da "stručni žiri" odluči, je li to u redu?
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ma nemoj molim te pričati gluposti.tvoje dvorište je uvijek reprezentativno.ne mora bit rascvijetano da bi bilo lijepo
|
|
|
|
![]() |
|
Kaktus, hvala ti!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Dobro.... ispunit ću ti želju, kad toliko želiš... Eto, sutra ako ne bude padalo. Ali... zanima me zašto. Pa dvorište mi sada ni malo nije reprezentativno.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
ovo je prekrasno
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
predlažem da nam na 111 stranicu staviš panoramic od kapije na sve strane.ispuni mi želju molim te.želim to vidjeti
|
|
|
|
![]() |
|
Inače..... ona malo glumi kišobran!
![]() Toliko se nagnula, da mora biti pričvršćena za ogradu, jer je i najmanji vjetar prevrne. ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |