Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 22:57
Dijana, jako lijepo si mi to napisala, hvala ti.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 23:22
Vidim da tvoja pacifika već cvate, moja je još u popoljcima. Jesen je velikim korakom ušla u naše vrtove.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2013 u 10:02
Kod mene je bilo jako lijepo vrijeme, nije bilo hladno, puno sunca, malo kiše, taman svega koliko treba. Valjda je pacifika zato i procvala. Pa i jesen mi je zapravo sasvim dobra.

Penjačica ponovo cvate i na vrhovima je puna pupova:

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2013 u 10:08
Jel netko za jedno lagano valjuškanje ?

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2013 u 12:38
nemoj mi reći da nisi pokosila travu.ne mogu vjerovati.
ja se nebi valjuškala.poslije se nebih mogla dići.sad me na valjuškanje  asocira svježe presvučeni,topli, mirisni ....krevet
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2013 u 13:12
Glikice, kod tebe je opet poprilično rascvjetano!? LOL Nemoj misliti da te "špotam" iliti kudim, čudne se situacije događaju kod mene... Jučer sam u vrtnom centru "škicala" kaktuse, ali mislim si kako nema šansi da procvjetaju kod mene... i onda sam na kraju kupila krasulu hobit, stvarno ne znam šta mi je bilo no danas je gledam i skroz mi je simpa...Heart
A travica? Hm, hm, srećom pa je prošla rosa i sunčano je, inače bi se netko mogao prehladiti! smile210
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2013 u 14:00
Cure moje, trava je baš svježa i zelena, kao da je proljeće. Ne znam da li ću još kositi ove godine, možda i neću.

Desert Rose, ta krasula je lijepa, neka si ju kupila, uživat ćeš u njoj.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 12:12
Malo svega i svačega kod mene:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 12:22
Sedum je ocvao, a djeluje kao da je pun pupova koji će tek procvasti:

pa još malo purpura:

jedan malecki:

i jedan veliki:

S. palmeri tek diskretno dobio rumenu boju po vrhovima listića:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 12:25
Ove tri dame su još uvijek vani, čini se da im svježina odgovara:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 13:14

Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 13:33
smile113a vrt i cvjeće jesmile120
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 13:39
Prijatelju, a zašto ti svoje velecijenjeno dupe ne bi doneo malo do mene ? Mislim da bi bio red , ha ?
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 17:52
Samo da znaš da sam ti opet bila u vrtu,nisam se valjala po travi,imam je doma i previše,ali sam zato pomirisala ruže kojih mi nikad nije previše!Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 18:05
Jaooooo, nećete vjerovati, Dmirce je svoje velecijenjeno......ipak dofurao k meni, prijatelju, baš mi je drago da si se odazvao pozivu !
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 18:10
E Kaktusiću, ti i ruže..... najradije bih sve svoje povadila i poslala ti, a i to je izvedivo. Mislim da se vidimo tamo negdje krajem ožujka !
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 19:09

zaboravila sam na našoj vinkovačkoj temi napisati da smo danas u mom vrtu proslavili tvoju novu titulu zato sam došla na ove stranice gdje se najbolje vidi da si postala cvjetni guru! čestitam!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 19:20
Slavujčice, hvala ti na čestitanju !
Baš nam je bilo super kod tebe na Cibalae-druženju , sad čekam da mi Dmirce komentira kako mu je bilo kod mene, jer je brzom brzinom sve preletio.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 19:42
Draga moja guru damo i cvjetna prijateljice!
Znam da bi bilo ljepše i prisnije da sam ti mogla čestitati oko u oko, ali..... ipak, i ovako pismeno, od srca, ČESTITAM TI NA TITULI!
Postala si guru, a to nije mala stvar! Hug
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 19:49
I ja se pridruzujem cestitkama na tituli!Nakon setnje po tvom vrtusmile199mogu reci da ti je nova Gaulterija prekrasna ko i Lantane u punom cvatu,Ruze,bujna Hedera a Krasula je smile227Listice od Kamenog cvijeta baci u kamenjar pa ces ih imat i tamo,lako se razmnoze.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.