Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 142> |
Korisnik | |
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo,još jedna teta hvali tebe i tvoje biljke!
Čestitam na tituli! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dragi moj, vidio si, i kako ti se sviđa ?
Naravno, treba da zanemariš sve one kutije, ašove, metle i ostalo.....
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Evo evo
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Karli, hvala ti na čestitki.
A što se tiče spavanja ? Ma spavam ja naveliko, al kad se zaletim u posao, onda poslije boli sve....leđa, ruke, noge.....ne znam ja polako. A onda se vratim ovamo na svoju temu, pregledam ju i onda sve manje boli. A kad vidim lijepe riječi napisane, ma više ništa ne boli !
|
|
|
|
![]() |
|
Miška, neka si se ti našetala po mom dvorištu, ma čujem ja moje biljke kako šapuću: bila je tu jedna teta i sve nas pohvalila.....
|
|
|
|
![]() |
|
Dadinice, kad-tad očekujem živu pusu od tebe, može?
Hvala ti na lijepim riječima.
|
|
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Nije me bilo malo duže i kao prvo čestitam na tituli, a drugo spavaš li ti uopće, jer da bi ovo sve bilo ovako krasno, katusi, trave, slatko jezerce i sve drugo ja mislim da ne.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
I ja se pridruzujem cestitkama na tituli!Nakon setnje po tvom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Draga moja guru damo i cvjetna prijateljice!
Znam da bi bilo ljepše i prisnije da sam ti mogla čestitati oko u oko, ali..... ipak, i ovako pismeno, od srca, ČESTITAM TI NA TITULI! Postala si guru, a to nije mala stvar!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Slavujčice, hvala ti na čestitanju !
Baš nam je bilo super kod tebe na Cibalae-druženju , sad čekam da mi Dmirce komentira kako mu je bilo kod mene, jer je brzom brzinom sve preletio.
|
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
zaboravila sam na našoj vinkovačkoj temi napisati da smo danas u mom vrtu proslavili tvoju novu titulu ![]() |
|
![]() |
|
E Kaktusiću, ti i ruže..... najradije bih sve svoje povadila i poslala ti, a i to je izvedivo. Mislim da se vidimo tamo negdje krajem ožujka !
|
|
|
|
![]() |
|
Jaooooo, nećete vjerovati, Dmirce je svoje velecijenjeno......ipak dofurao k meni, prijatelju, baš mi je drago da si se odazvao pozivu !
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo da znaš da sam ti opet bila u vrtu,nisam se valjala po travi,imam je doma i previše,ali sam zato pomirisala ruže kojih mi nikad nije previše!
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Prijatelju, a zašto ti svoje velecijenjeno dupe ne bi doneo malo do mene ? Mislim da bi bio red , ha ?
|
|
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ove tri dame su još uvijek vani, čini se da im svježina odgovara:
|
|
|
|
![]() |
|
Sedum je ocvao, a djeluje kao da je pun pupova koji će tek procvasti:
pa još malo purpura: jedan malecki: i jedan veliki: S. palmeri tek diskretno dobio rumenu boju po vrhovima listića: |
|
|
|
![]() |
|
Malo svega i svačega kod mene:
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |