ajamin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 145> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pogled uz ulicu .to se još malo i nazire nogostupa
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
eto pokazala sam vam slikice naše svakodnevice.radovi na sve strane.bit će tako do proljeća,ali šta da se radi bar će nekad biti kanalizacija
|
|
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Oho, kod tebe nije dosadno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
bas kao sto Nisa kaze - kod tebe ce biti more cuvarkuca |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bravo za vrtne radove i rezultat istih!
![]() (Kičmu, noge, ruke.... to ćemo spominjati nekom drugom prilikom. ![]() Bravo i za ulične radove, mislim za njihov budući rezultat, mada je sad "nelijepo", i ne daj Bože kiše.... A posebno mi je drago što nisam sama u ludorijama zvanim tubanje i preuređivanje vrta!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
kod mene i inače nije dosadno jer sve moram sama i ne stignem i da hoću
moji čuvari stvarno dobro rastu.očito me treba čuvati
|
|
|
|
![]() |
|
klaudija kako će tek biti na proljeće
|
|
|
|
![]() |
|
čar vrta je tumbanje.uvijek može bolje,a ruke,noge,leđa uhhh.... ma ko ih šiša
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Dom čuvrkuća je predivan, u proljeće će već biti gužva pred golom jer one su toliko nezahtjevne da svaku ljubav vraćaju trostruko, a kod tebe ljubavi ne nedostaje, a što se tiče ulice , moje iskustvo je da pred izbore uvijek nešto kod nas zpočinju, nešto završe a ostatak čeka nove izbore, pa tako godinama, valjda, da valjda ću za života dočekati da završe sve započeto
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ovo si dobro odradila, čuvare zasadila, sad lijepo ometi blato i zemlju sa onih cigli, nabaci malo kamenčića između čuvara, pa nam daj sliku ponovo !
Bit će to super ! Kanalizaciju i izbore neću komentirati. To nam je svima isto.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
cure moje hvala na posjeti mom vašaru. glikice moram i sutra nešto raditi,ne može sve isti dan
|
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() Gledam ovu fotku i tek sad shvaćam koliko bi trebala biti sretna jer mi imamo sve, doselili smo gdje je već otkad postavljena biciklističko-pješčaka staza, a i kanalizacija također... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jel' to monstera ostala bez teksta.vjerojatno zamišlja teške radove koji se naziru
|
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ma neeeee draga !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
vidim da je kod tebe zabavno -samo da potraje lijepo vrijeme ,da nepočmu kišni dani jer onda je to koma govorim iz iskustva
![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Joooj kod svih isto,ali samo da brzo završe,pa će biti kako spada. Kod nad na žalost samo kopaju,krpaju...isto od izbora do izbora,al to je druga tema! :(
Draga,cuvarkuce jedva čekam da ti se razrastu,iskipit će! :) bit će jako lijepo,ja ih obožavam,nema gdje ih nisam piknula. Sretno ti sa svime! |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
evo došle su nam i kiše.možete li zamisliti koje je blato sada.ono krasno žuto,ljepljivo...fuj.
staze su propale i sad su krateri.neću stavljati slike jer je previše depresivno
čuvarkuće i sukulenti su moja nova ljubav.sada ih polako unosim u kuću,a i ostalo osjetljivo cvijeće. nisam ni znala da se tolko nakupilo.nekako ćemo ih smjestiti
|
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga ajama i mene je netko zarazio sa sukulentima i čuvarkućama pa ih imam svaki dan sve više, predivno će izgledati ova tvoja rundela kada nastane gužva. Što se radova tiče, ma sve će to proći a imat će te kanalizaciju, znam da to ne ide uvijek kako bi mi htjeli, bit će bolje.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 145> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |