Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorište i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorište i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 86>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2013 u 18:21

I  kamo bi ja njih onda sad trebala spremiti s obzirom da podrum nemam ?....ConfusedCry A želim ih sačuvati pod svaku cijenu....Ouch Možda da ih smjestim negdje u kuću gdje je hladnije, npr. hodnik, špajz ili kupaona? 

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2013 u 19:42
i evo me u šetnji kod tebe Smilea što se tiče krizantema želim ti reći moje iskustvo sa njima -pošto imamo istu klimu -ja sam kupila prošle godine krizanteme u teglama koji su billi posađeni u zemlju ,za aranžmane od cvijetova sam napravila aranžmane a korjen sa nešto lista sam posadila direktno u zemlju nisam radila nikakvu posebnu zaštitu ,lijepo su se primili i sada mi lijepo cvatu okidala sam krajne pupove i ostavila samo jedan cvijet na granama kod krizantema a kod ovoga drugoga jesenka tako kodnas zovemo špine ,margarete i druge samo sam skraćivala vrhove da nejdu jako u visinu sada sve lijepo cvate morati ću slikati i staviti u svoju temu. Mislim da slobodno možeš orezati cvijetove a ostatak posadi u zemlju ja ovakvu bijelu imam već godinama i nisam ništa primjetila da mu je loše svake godine redovno cvate nekad ranije nekad kasnije zavisno od vremena
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2013 u 19:50
 Heeej draga, Hvala ti što si svratila ovdje !  smile79smile86 Nešto te nema baš nigdje...Ili se to meni čini ? ErmmQuestion   Kod mene je problem s tim krizantemama jer su jako male, kratke, ako im još orežem cvjetove, što će mi onda ostati od njih ? ConfusedOuch

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2013 u 19:58
nema problema što su kratke  ostavi stapke na jedno pet do deset centimetara -tako su i moje bile,bolje im je da ih posadiš bez cvijeta da ti ne crpe korjen ili ostavi neke sa cvijetom a neke odreži ja sam svoje podjelila i sada su lijepi grmići  , Smile
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2013 u 20:07
 Hvala ti puno draga !  smile79smile86   Vjerojatno ću morati učiniti nešto od ovoga svega predloženog . Problem mi je i to što je samo po jedna biljka u teglici.....ali nema veze , bitno je samo da mi prežive...

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2013 u 20:36

smile96smile156smile156smile197

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2013 u 20:59
Bas ti je opaka tikva!smile189
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2013 u 21:01
 smile96 Miškice ! smile78smile84 Toliko je opaka da se valjam od smjeha....LOLsmile156

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2013 u 21:16
Sad cu ja svoju izbusit pa da padnes od straha!Nemam tikvu nego narancu..poanta je ista i onu sredinu popapas
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2013 u 21:43
Sigurno si se prestrasila moje bundevice-narancice..smile195
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2013 u 22:17
 Nisam, čekam da vidim tu strašnu facu...smile96
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2013 u 07:18
jao opet smile226
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2013 u 09:25
    smile60smile156
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2013 u 14:28
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Predivne su!!!!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2013 u 15:00
   Hvala draga! smile79smile86    Još samo nek mi prežive zimu ! Embarrassedsmile84

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2013 u 00:27
Lijepe si krizanteme kupila, vjerujem da će ti uspjevati u vrtu, ne vidim zašto nebi.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2013 u 21:00
 Heeeej draga moja ! smile79smile86 Ma znalo se nekad dogoditi da jednostavno preko zime nestanu , smrznu, što li ? UnhappyOuchConfused
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 21:15
Meni se jedna tamno-roze hrizantema,koju sam prošle jeseni kupila,u proleće dugo nije pojavila...čekala ja,čekala i ništa.Onda sam rešila da vidim šta se desilo,razgrnula zemlju i našla koren maltene skroz truo.Ko zna šta je tu krenulo po zlu ConfusedUnhappy.Nije mi jasno zašto je ona propala,a druga,na dva metra od nje,eno je najveća i najcvetnija u dvorištu od svih Confused  
The impossible is often the untried.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2013 u 06:52

Betilly moja, tko bi to mogao znati, koji faktor je kriv za to...Eno ja sam svoje neke stare izgleda dobrano sredila i orezala, vjerojatno i više nego sam trebala, pa od ogrmonih grmova, sad imam samo nekoliko sadnica, grozna sam kad sam ih uopće išla dirati ! smile42Cry

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 07:00
Kada se već šuljam,pa da te i pohvalim!
Vrijednice moja smile79
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 86>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,859 sekundi.