dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 139> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Luda vremena, al' zato maline fantastično izgledaju ! Pa kad je već tako, uživaj !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
..... a neke su pobrkale kalendar!
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Neke biljke još uvijek cvjetaju...
![]() ![]() .....neke ponovo cvjetaju...... ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() [/QUOTE] ova slika mi je posebno lijepa a stolisnik me oduševio! ![]() |
|
![]() |
|
Jagode su me jaaako iznenadile! Ako toplo vrijem potraje, još ćemo se i osladiti njima...
![]() ![]() No ipak, iznenađenje dana su bile maline! ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Da si blize,nestale bi ti te maline,a bome i jagode ne bi stigle sazrijat do kraja
![]() |
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Voćnjak je pun opalog lišća, gljiva i maslačaka.........
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
LeoNata, ova malina me je iznenadila.... na ostalima skoro da više ni lista nema.
Hrastolisna hortenzija je još mala, nadam se da će preživjeti. Već je mogu zamisliti kao veliki grm. Kakav će to prizor biti, sa tim bordo listovima.... Nađe se još poneki cvjetak, i u ove dane me posebno raduje. Npr. echium.... ![]() Sada mu je cvjet krupniji nego ljetos!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
U mom dvorištu nema baš puno promjena.
Jesen je, a to dokazuju opalo lišće i boja hrastolisne hortenzije.... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Slavice, stolisniku se stvarno nisam ni u snu nadala. Orezan je i spremljen za zimu.... mora da ga je ovo bablje ljeto prevarilo i izmamilo. Pun je pupova!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opet sam prošetala i uživala u pogledu na jagode i maline.Toga je kod mene davno nestalo.
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Glikice, pa ne trebam ti objašnjavati gdje su te zrele maline završile poslije slikanja.
Da su luda vremena, jesu! Ali, eto i neke koristi od njih.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Samo da prijavim šetnjicu u tvom cvjetnom carstvu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Dadinice i mi jos uvijek uberemo po koju jagodu,al maline i ostalo nam odavno spavaju. Ne mogu vjerovati koliko cvijeća još uvijek kod tebe! Pa to je nešto prekrasno! Super mi je lišće sada na onoj hrastnolisnoj hortenziji.
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Rado, draga Betty! Ali..... brzo bi ti njega takvog razmaženog vratila!
![]() Sad sam se odvalila smijati...... možeš li zamisliti poštara kako bi se prestravio da mu kutija u rukama počne maukati i grebati?!?
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |