VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 40414243> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepa je jesen u vrtu pokraj mora
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Baš sam se obradovala kad sam vidjela da si stavila nove slike. I nikako ih nije previše!
U pravu si, jesen je lijepa. A u tvom dvorištu, na kamenu, uz rascvale trave ima posebnu draž.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
sretna sam zbog ovih[premalo] sličica!
uživam, zajedno s tobom, u prekrasnoj jeseni, pokraj prelijepih travica, i sve ljepote koja te okružuje. ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivno je tvoje dvorište u jesen
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo ti izgleda vrt u jesen, posebno su lijepe trave
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Draga Belina, ni slucajno ti vrt nije zaboravljen!Redovito zavirim da li ima sta novo a ove jesenje slike su super,pasiflora je fantasticna,travke,pampas,kamenjar,grote,sve
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
super mi je ova panoramska slika i pampasica je prava ljepotica
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I meni se sviđaju tvoje travice. Cvijet pasiflore je divan. Uživancija za prošetati.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
lijepo jesensko izdanje, trave su tako elegantne i uredne; lijepih slika nikad nije previše |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Rascvjetale ukrasne trave i dalmatinski kamen. Ništa ljepšeg od toga. Prekrasno.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
izmisljenooooo....prelepo
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ko bi mogao zaboraviti tvoj vrt, kak si to uopće mogla i pomisliti ![]() A slika nikad nije previše. Uživala sam u ovima i jedva čekam nove ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
volim kod tebe doći DIHATI
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Svatko, tko je jednom bio u tvome vrtu,nikada ga nemože zaboraviti, draga naša Belina !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A vidjevši tvoju gornju sličicu....i ovu moju, čini mi se da kod vrtlarenja imamo telepatske zamisli !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Imam negdje spremljenu sliku mog prvog posjeta tvome vrtu, samo ja ležim usred ovoga djela vrta ! Bojim se da danas nema ovdje mjesta za leći i pozirati !! Osim ......ako nije previše bodljikasti ovaj dio ! Jesi li pokupla sve borove i cedrove iglice ?? ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ljepota kamena u tvom vrtu, skladno ukomponirana sa savršenim biljkama očarava ljepotom. Kao što je Ajama rekla "volim doći DIHATI" punih pluća ,
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Draga Belina i ja htjela ponoviti sliku sa pampasicom...predivna je.Aeonium ti je kao iz kataloga,znaš da sam ja slaba na sukulente.I slika nikad dosta,tako si nam bar malo bliže.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga Belina, krasne su ti ove panoramik slike
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 40414243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |