dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Još uvijek praznik za oči u tvom vrtu; a maline, dvorodne i kod mene ih ima sve do mraza, samo od mog Domagoja ne stignem slikati |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Prekrasno cvece!!! Iznenadile su me maline i jagode u novembru, pa ti si prava srecnica!!!Divne si poklone dobila, lepo ce krasiti tvoj vrt i kucu!
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Kako je danas izgledalo......
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vidim da imaš jesensku berbu ljetnog voća, a i cvijeće ti je lijepo ko po ljetu. Bome sam ja danas ubrala par jagoda ali nisu slatke kao u pravo doba, naravno.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Još poneki cvijet.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasan plavi ljepotan
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
|
![]() |
|
Mora da sam ove godine bila jaaako dobra, jer Djed Mraz je malo poranio!
Istina, nije došao saonicama, nego žutim kombijem i maskiran u poštara, ali ipak ![]() Donio mi je kutiju puuunu svačega... ![]() ![]() ![]() Anđelka, hvala ti do neba! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ovo je lijepo rekla Bebolina, ja potpisujem! Draga dadinice
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Dalmacija se preselila u Baranju, jagode, maline cvijeće, pa jel' gore kod tebe kasno proljeće ili novo godišnje doba u kalendaru, a vidim da i moj ljubimac vrijedno
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Nisa
![]() Carol ![]() Miro ![]() Drage moje, hvala vam na posjeti
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Hortenzijino lisce je stvarno prekrasno u ove jesenske dane. Imas pravo, kakva tek bude kad se razraste. I ja se mogu pohvaliti da sam danas pojela dve cijele maline
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
To su tebe tvoje voćkice od srca nagradile za sav rad i trud uložen oko njih i njihove okoline (mislim na preslatke cvećkice koje ih okružuju
![]() ![]() A terasaaaaa...ma,obožavam da je posetim i napunim baterije za novi dan ![]() ![]() Miško i dalje ostaje kod tebe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |