Aranzmani za moju dusu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 14> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Aranžman s muharama je originalan i prekrasam, a ove tvoje ruže i to u ovo doba godine i ovako divno posložene, baš kako volim, opći dojam 10
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Baš za dušu, decentno - preljepo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
aranžmani su ti lijepi a ruže još ljepše
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Ma bravo! Ti nam praktično pokazuješ kako se od svakog materijala iz prirode može načiniti zgodan i interesantan aranžman ili instalacija. Prije Svih svetih bili smo na našim bregima pa sam si nabrala suhe mahune od tekome i glicinije, šipke sitne divlje i krupne sa mojih ruža, grozdiće kuglica sa pirakante, neke suhe trave i cijelu zbirku prekrasnog suhog lišća (koje sada lagano prešam i sušim među salvetama - slično kao što smo nekada davno za školu slagali biljke u herbarij). Sve sam to priključila doma u svoje "skladište" pa si onda i ja svako malo složim ponešto za svoju dušu. Baš volim navratiti ovdje kod tebe.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Ana aranžmani za groblje su me oduševili, muhare u aranžmanu izgledaju predivno.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Moon, hvala za desetku, drago mi je da se i tebi sviđa ovakav "starinski" buket. Hvala za desetku
Aralija, volim jednostavnost, jedino sam si kod ruža dala oduška. Mislim na količinu.
Enrikova nona, tek sada su se ruže pošteno rascvale, predivne su
Cimi, posebno mi je draga tvoja posjeta, nadam se da ćemo se jednom upoznati i u stvarnosti. Čini mi se da smo "tu negdje" po afinitetima. I ja stalno nekaj skupljam po šumi.
Dadinica, hvala za desetku, zasluga ide ružama
Smail, ovak mi se nekak više dopalo nego veliki stereotipni aranžmani
Hvala vam svima na podršci
![]() |
|
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ajme kako je pre pre divna ova prljavo ljubičasta ruža pri vrhu buketa!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ooodaaaa, obožavam takve "starinske" bukete, gotovo da su mi najdraži |
|
![]() |
|
Desert rose, ruža je "Blue Moon" i u prirodi je plava s ljubičastim štihom. Imam i ružu "Charles de Gaule". Te dvije ruže rastu jedna do druge, a ja, moram priznati, ne vidim razliku među njima
Klaudija, kao što rekoh, imaju cvjetova ko nikad do sada
Moon,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
uvijek nešto lijepo složiš -sve mi super izgleda
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prekrasan buket, a i ostali aranžmani; svaka čast!
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Blue sky, Nisa, hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jučer, u subotu 10.11. u sklopu Dana Japana organizirana je demonstracija Ikebane. Aranžmane je slagala gđa Masumi Shimooka Štiglić. S obzirom da sam joj ja asistirala, slobodna sam staviti par njenih ikebana aranžmana u ovu moju temu da ih vidite. Slike nisu baš najbolje jer je bilo jako malo svjetla, a s flešom su bile još lošije.
Ovo je moribana od suhe grane, bora, kotoneastera i ukrasnog zelja
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |