dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klaudija, hvala ti puuuno!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ajo moja, ne čini ti se, dobro te oči služe! Nagovoriti susjede..... hmm, mislim da je to ipak nemoguća misija! Zato ću ja sebi posaditi lijepe biljke, cvjetne grmove, i puno svačega što će mi zakloniti pogled od susjedskih "parkova".
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Sve mi se nešto čini da si oborila svojevrstan rekord: u kratkom vremenu, nakupiti toliko biljaka....
A obzirom da imaš i novi prostor, trebat ćeš još i još, koje ti ( slatke) muke sad imaš
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Aralija moja, ma nije djetinjstvo bilo baš tako jako davno, samo kalendar prebrzo okreće stranice!!
![]() Ali, bez obzira na to šta kalendar kaže, ja se još uvijek volim igrati s lutkama, samo što ih sada pravim. ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Miska
![]() Čuvarkuće jesu zgodne, to su moje obične "krovnjače", ali eto, poslužile su da malo ožive kamen.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Katica je cakana skroz
![]() |
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Tvoje cvijeće se još trudi i cvate,jagodice ipak crvene bez obzira na malo sunca a čuvarkuće su ti prekrasne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Miška, evo i ja ti s Katicom zajedno šaljem
![]() Hvala na komplimentu!! ![]() Da, ta moja tradeskancija raste i iz najmanje pukotine u betonu, gdje god se sjeti - eto je!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
da li mi se čini ili iza tvojeg parkovoćnjaka ima još potencijalnih parkovo....,ali kako susjede nagovoriti na to
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Čuj, iskoristi sad ovaj zimski period i pomno si isplaniraj kako ćeš urediti novi prostor.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() Čini mi se da svi na ovom forumu imaju neku zanimaciju po zimi dok nam vrtovi spavaju. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Zbog Katice treba se vratiti u djetinstvo, upravo ovakvo je moje sjećanje na lutke a to je bilo davnoooo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo i mene malo svratih da vidim što ima novo, vidim da sam mnogo toga propustila ali uživaću u tvojimslikama i tvom vrtu sada
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |