Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 142>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2013 u 22:18
Majcka, ukucaj si u google "kamenjari" i prelistaj slike, ima prekrasnih primjera, nešto od toga će ti sigurno poslužiti kao vodilja za tvoj kamenjar.

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2013 u 22:14
Anastazija, puno ti, puno hvala na ovako lijepim riječima. 
Ponosna sam na svoje dvorište, jer zapravo ga uređujem tek tri godine. Da, imam viziju i ne sadim sve redom što mi dođe pod ruku. Želim postići sklad vrsta, boja i veličina biljaka, što znači da kad stanem na kućni prag preda mnom "pukne" jedan oku ugodni pejsaž duž cijelog prostora.
Pa čak i kad se izuzmu moji kaktusi, po pitanju ostalog raslinja imam malo čudan ( da ne kažem uvrnut) ukus. Teško mi je to riječima objasniti, no vrijeme je pred nama pa će se sve vidjeti na slikicama.
A za ciglenjak imam jedan vraški plan i ideju, ali o tom na proljeće.
Na vrh
majcka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje majcka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2013 u 06:14
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Majcka, ja imam drugi problem, a to je da uvijek "uleti" nešto novo pa mi pobrka koncepciju LOL. E onda se moram snalaziti kako znam i umijem. Fala Bogu pa imam dovoljno mjesta za još i još. Ali kad sve naraste i kad se razraste, e onda ne znam kako će biti, za tu situaciju još nemam viziju.
Tvoj staklenik ćeš ti već riješiti, jednom će ti se samo upaliti lampica i znat ćeš kako.

Sada mi je jasno, zašto si napisala staklenik.

Sa mojim staklenikom (u plastici za sada) je sve u redu. Trebala sam napisati kamenjar. Ali se nisam mogla sjetiti prave riječi i napisala sam skalnjak. Confused Moj kamenjar nikako da dobije pravo lice. Ne ide i ne ide!
Eksotika je kul
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2013 u 22:46

Nisam se javljala dok nisam dobro pregledala sve od prve do zadnje stranice.
Evo sad se javljam, ali sam toliko oduševljena tvojim vrtom da uopće neznam kaj bi ti pametno napisala.
Ciglenjak je ludnica, a i sve ostalo jer ja isto jako volim cigle, kamen, panjeve, a o biljkama u njima da i ne pričam !   smile141
Sve ti je jako lijepo razvijeno - vidi se da raste u plodnoj slavonskoj zemlji  Smile.
Samo tako nastavi. Stvarno se divim ljudima koji imaju neku svoju viziju u glavi i toga se drže.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2013 u 12:02
Majcka, ja imam drugi problem, a to je da uvijek "uleti" nešto novo pa mi pobrka koncepciju LOL. E onda se moram snalaziti kako znam i umijem. Fala Bogu pa imam dovoljno mjesta za još i još. Ali kad sve naraste i kad se razraste, e onda ne znam kako će biti, za tu situaciju još nemam viziju.
Tvoj staklenik ćeš ti već riješiti, jednom će ti se samo upaliti lampica i znat ćeš kako.

Na vrh
majcka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje majcka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2013 u 11:32

Ajama draga, ja sam vizionar, zažmirim i vidim kako će to izgledati. Oni najsitniji detalji će doći na kraju kad sve bude posađeno, dakle rješavat ću u hodu. Obzirom da biljke koje ću tu smjestiti poznam već "u dušu", neće biti iznenađenja kod sadnje. 

Blago nekima. I ja imam vizije, kako treba da nešto izgleda a več dvije godine nisam uspijela sastaviti skalnjak onako kako sam htjela. U međuvreme sam ga več selila i još uvijek ne izgleda onako kako treba.
Eksotika je kul
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2013 u 09:02
Ajama draga, ja sam vizionar, zažmirim i vidim kako će to izgledati. Oni najsitniji detalji će doći na kraju kad sve bude posađeno, dakle rješavat ću u hodu. Obzirom da biljke koje ću tu smjestiti poznam već "u dušu", neće biti iznenađenja kod sadnje. 

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2013 u 08:47
nisam uopće sumnjala u tebe i tvoju viziju.malo,malo pa ti dođe.svaka ti čast puna si elana.dobro je to-to podmlađuje
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2013 u 08:41
Betty, ciglenjak sam ispraznila, sve biljke preselila na drugu lokaciju. Tijekom zime ću zemlju rastresti i pripremiti dobar supstrat , pa na proljeće smisleno posaditi biljke u krugove. Jer sve do sada je bilo stihijski sađenje. Nije bilo loše, no sad sam smislila nešto drugačije. Mislim da će biti super, već imam viziju !
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2013 u 08:33
Miska, jezerce sam pravila u pol ljeta, pa mi zima i klizanje nisu bili na pameti Wink.
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2013 u 21:38

Jao Betty ciglenjak ? Ne pitaj, prazan je, nema ništa u njemu.

Znam na šta misliš Wink al' kako nemaaa?LOL

vidim da se priroda postarala da ga ukrasi sjajnim pahuljicama i učini čarobnim 

prelepa slika dvorišta i biljaka pod snežnim pokrivačem!Heart
The impossible is often the untried.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2013 u 21:16
Šteta da ti je malo jezerce
klizanje volim više od sanjkanja,makar je i lopata dobra za zagrijavanje.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2013 u 15:50
Je, je, čini se da ćemo ove godine nadoknaditi sve od lane.......al' neka, i to je sastavni dio prirode !
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2013 u 13:34
to je zato što su prošle zime imali zanemarivo malo dok smo se mi jedva istrpali.lijep je vrt pod snijegom
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2013 u 13:13
Stvarno, najstvarnije Kaktusiću !
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2013 u 12:02
Olala,pa ti stvarno imaš snijegaTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2013 u 11:56

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2013 u 09:49
Počelo je......

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2013 u 20:58
Lantana, drago mi je da ti je interesantno, trudim se i nastojim da mi okružje ne bude monotono i jednolično. Postigla sam već sad na početku da mi i u ove tmurne dane dvorište ima lijepe boje. Nadam se da će iduće godine biti još ljepše, kad sve biljke narastu i pokažu se u svoj svojoj raskoši. 
Prirodu i biljke obožavam i svaki svoj slobodni trenutak im posvećujem.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2013 u 00:05
Prekrasne ruže, trave, japanski javor, kod tebe je uvijek interesantno Clap
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,301 sekundi.