Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 203204205206207 312> |
Korisnik | |
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Onda kolač ide meni
![]() ![]() Milice,prelepo ti je u vrtu
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Miska, hvala ti na posjeti. Već sam skoro bacila taj panj a eto sada sam ga dobro iskoristila.....
Betty, hvala ti na posjeti.... Ima kolača dosta..... samo se posluži ( fin je a jednostavan za praviti ). Vrt je zapravo sada u jesenskom izdanju i dosta bi se trebalo urediti ali eto opet počela kiša pa će sve čekati neke bolje dane... Sljez je i mene iznenadio a i obradovao....Ima još pupova , pa možda i procvjetaju..... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Samo da se javim. Pogledala sam si jesensku raskoš tvog vrta i uživala u tplim bojama, ali sam ovaj puta zapela malo duže kod jabuka i mušmula.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Mari,
![]() Anabistrica, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Krasne boje jeseni u tvom vrtu, a neke biljke čak i cvatu u vrijeme kad to nije uobičajeno. Neki dan smo sestra i ja vidjele u jednom vrtu juku spremna da procvjeta. Mislim da neće stići, jer je sve hladnije.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tko je za kolačić ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Miska, Betty,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Ja volim slatko a naročito čokoladu....
|
|
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ja sam za kolač (obožavam ovaj kolač sa jako puno čokolade i često ga pravim), mušmule nebi a da priznam i neznam kako one prijaju nikad nisam probala a bome ni vidila. Znaš što kažu kod nas, nitko nez na praviti kolače kao Slavonke.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
karli u pravu si u pogledu kolača.naša milica je pravi maher.znam to s jednog drugog mjesta.
moram još reći i da su podravke dobre.imaju one nekakve susrete u đurđevcu.bude tamo fantastičnih kolača
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Karli, Ajama,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
S guštom bi pojela ne jedan nego dva komada
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
zato ih ja sve rjeđe pečem , samo se debljam i kolesterol raste, jučer sam napravila 2 tepsije buhtli s pekmezom a prekjučer 3 tepsije kiflica sa margarinom sva sreča imali smo dosta gostiju pa se pojelo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
evo I mene
![]() ![]() pozdrav draga
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 203204205206207 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |