Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 381> |
Korisnik | |
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sad sam vidjela na dobro jutro hrvatska da je negdje bila razmjena domaceg sjemena povrca,hocu se pojesti jer nisam znala za to prije...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
I ja mislim da ću sadnju Aronije odgoditi do proljeća. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
bucka,bravo za tebe.ja ću ipak čekati proljeće pošto je kod mene trenutno -7.mislim da joj baš nebi bilo ugodno
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Evo cure da se pohvalim, kupila sam danas 4 sadnice aronije, dvogodisnje, 25kn po sadnici :-)
Sutra sadnja, a veceras citanje sve o aroniji :-) |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Evo gdje zapravo nastaje većina naših zdravstvenih problema i bolesti već od najranije dobi, pa sve do danas...... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ajči izračunaj si otprilike koliko kila aronije bi ti trebalo za osobne potrebe. Ako uzmeš u obzir da svaki grm dok malo zastari može dati oko 8-10kg plodova, lako ćeš si odrediti koliko sadnica želiš. Meni je užasno žao da ih već onda nisam uzela više, ali nema veze, ili ću je pokušati razmnožiti ili ću već negdje naći i kupiti još sadnica. |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mislim da ću ja pokušati to posaditi,samo me zanima koliko bih trebala posaditi (1,2 ili više) biljaka da bih imala dovoljno za osobne potrebe.čula sam tako dobre stvari o njoj od žene kojoj vjerujem i nije rekla -kazala.
mislim da ću za početak u ljekarni kupiti sirup.(80-tak kuna 2,5 dl).skupo,ali ako vrijedi isplati se.
|
|
|
|
![]() |
|
Što se tiče raznih prevara tu se potpuno slažem s Vama. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
mislim da nije toliko zbog toga da li je to otrvono nego je problem kod nas što ljudi vrlo često hoće prevariti samo da bi do zarade došli.
pa je tako sve super i djelotvorno i nadasve ljekovito. sjetimo se samo jagoda penjačica koje se nisu penjale i sl stvari. e zbog takvih "čudotvornih" reklama ljudi su skeptični, naravno to je moje mišljnje |
|
![]() |
|
Moram se sad malo i nasmijati .... ![]() Admine, problem kod naših ljudi je taj što su već na samom početku skeptični prema svemu i uvjek postoji hrpa pitanja, Što ako ? npr. ono već klasično pitanje " Što ako je to otrovno? " ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
mislim da ima sve manje takvih ljudi, jer se sve više priča o ovoj biljci.
I ja imam jedno maleno stabalce posadito u vrtu, staro je neke 2 godine ili tri i već je bilo ploda ove godine!!!!!! |
|
![]() |
|
Ma ima i ovdje još puno ljudi koji kad im spomeneš aroniju, gledaju te u čudu, kao da ne razumiju što im govoriš! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Procitali
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Budale! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Curke drage ja se samo moram smijati ovom mom bosanskom narodu.Cujem da su navikali to da se od pijenja aronije dobiva Alzhimeir haahhahaha
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Curke moje, mogu vam samo reći, ova biljka bi sigurno bila poželjna u svakom dvorištu...A što se sve može napraviti od nje, ne možete ni zamisliti, od čaja do raznih pekmeza, namaza, sušenih bobica za čaj ( tu mi je prefina) do sirupa ( ne onih za sokove, već pravih ljekovitih sirupa) također može se od nje praviti i sok, ali idealna je npr. i u crvenom pinđuru . Jednu bočicu sirupa sam poklonila mojoj mami..Danas ga je počela piti i kako ju inače često boli glava kao i mene kaže da je odmah doživjela reakciju, kao da joj je nešto bunulo ( lupilo ) u glavi. Malo poslije toga je rekla da se osjeća fenomenalno...Znam da to još nije ni počelo djelovati kako treba, a ona je odmah doživjela prve reakcije. |
|
![]() |
|
![]() |
|
baš sam par minuta prije nego sam ovo proćitala (oko 12 sati) razgovarala s ženom čiji je muž bio jako loše u zadnjem stadiju karcinoma.pitala sam ju više iz kurtoazije ''kako joj je muž'',misleći da će reći-''loše,kako bi bio''.ona mi s jednom dozom veselja reće da je puno bolje.jadan profesor u zgb joj je rekao da mu kupi sirup od aronije u ljekarni.kako očajni ljudi kupuju sve i svašta ona ga kupi iako nikad nije ni čula za aroniju.nakon mjesec dana čovjek hoda bez tuđe pomoći po kući,a uz pomoć hoda 10 min po dvorištu.ne misli ona da se on izliječio,ali kako kaže ako već i mora umrijeti neka sačuva bar malo snage i dostojanstva.da je prije počeo koristiti sirup od aronije tko zna...
|
|
|
|
![]() |
|
Kako mocna biljka ovo treba invazirati svaku zivicu njome.
|
|
Seneka |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |