Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Miha i Šefi putuju !!!
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Miha i Šefi putuju !!!

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 08:36
Iza Duga Rese 10-tak km. Krasna priroda. Zemlja crljenica, a kuruza rasteeeeee!
U šumarcima ima puuuno ciklama i paprati Embarrassed, a vele da im zmije vole šetati po dvorištima i da ima poskoka ko u priči. Ja nis vidla ni jednu! A nisam ju ni tražila. Wink

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 23:42
Baš si me iznenadila ovom temom tj. uvijek se iznenadim tvojim temama, a znam da se krije nešto čarobno, kao i ovog puta!
Početkom 90-tih sam visila na kupanju na Mrežnici, ali tok u Karlovcu!
Naučila plivati na rijeci Glini, pa mi je draže kupanje u rijeci nego moru, ali... sve to čini draži života! To tak dođe kad sam mlinareva unučica! smile96 smile187
U kojem dijelu je slikana Mrežnica, negdje više u okolici Duge Rese ili griješim?

Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 23:34
Baš su mi predivne te naše riječice...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 23:26
Bas prekrasno!
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 22:45
Mrežnica! Jedna od rijeka koja prolazi kroz Karlovac.
Najpoznatija po svojoj zelenoj boji i hladnoj vodi! Vrlo omiljena za toplih dana. Svaki kutak je zauzet ručnicima, a nikome ne smeta njena hladnoća jer tako osvježava!
Ovaj praznik smo proveli u viksi moje tete iznad Mrežnice. Nismo se kupali jer nije bilo mjesta, a i nisam od volje s +40 uletiti u 18-20.
Ali da je prekrasna to je!
Evo vrlo malo fotkica- idući put idemo kad bu malo hladnije pa bu se lakše skitati i slikati!

Pogled s vikse prema Mrežnici i Kleku

Klek se baš ne vidi jer je sparina! Kažu starosjedioci da kad se Klek ne vidi bit će jako ljepo vrijeme!

Ovaj striček je pratio tok Mrežnice!

Puteljak vodi na plažu

Kupanac kod slapa

Voda izgleda kao da stoji, ali je ustvari dosta brza

I naravno ko se to tamo skriva

Ima prekrasnih primjeraka crnogorice

a voćke su rodile prekrasno

Toliko za sada!
Vrijedi otići i odmoriti dušu u krasnoj prirodi, a hrabri se mogu i okupati!
Kampirati se može na nekoliko mjesta jer postoje kampovi. Ma prekrasno!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.