Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 331332333334335 381>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 21:34
 Ajči izračunaj si otprilike koliko kila aronije bi ti trebalo za osobne potrebe. Ako uzmeš u obzir da svaki grm dok malo zastari može dati oko 8-10kg plodova, lako ćeš si odrediti koliko sadnica želiš. Meni je užasno žao da ih već onda nisam uzela više, ali nema veze, ili ću je pokušati razmnožiti ili ću već negdje naći i kupiti još sadnica.

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2013 u 22:28
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2013 u 09:47
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2013 u 15:31

Evo gdje zapravo nastaje većina naših zdravstvenih problema i bolesti već od najranije dobi, pa sve do danas......

Na vrh
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2013 u 20:26
Evo cure da se pohvalim, kupila sam danas 4 sadnice aronije, dvogodisnje, 25kn po sadnici :-)
Sutra sadnja, a veceras citanje sve o aroniji :-)
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2013 u 20:29
bucka,bravo za tebe.ja ću ipak čekati proljeće pošto je kod mene trenutno -7.mislim da joj baš nebi bilo ugodno
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2013 u 22:40
 I ja mislim da ću  sadnju Aronije odgoditi do proljeća. Smile

Na vrh
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2013 u 08:43
Sad sam vidjela na dobro jutro hrvatska da je negdje bila razmjena domaceg sjemena povrca,hocu se pojesti jer nisam znala za to prije...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2013 u 09:40

Buckić to je možda Rustica, čula sam za njih, ali nisam s njima bila u kontaktu. Javi mi se  u pp, možda i ja znam za neke...WinkSmile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2013 u 11:02
Na vrh
limun View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 97
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje limun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2013 u 11:49
Huskybucka, postoji udruga Biovrt u skladu sa prirodom. Na njihovim stranicama mogu se naći najave takvih događanja. Na tv priloge daju tek kad prođe baba sa kolačima  Smile
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2013 u 21:04

Ovdje se već ne vidi od prašine i paučine!   LOLLOLLOL
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2013 u 21:30

I takoooooooo, sad kad je naš mali kafić čist, mogu predahnuti i LOLLOL

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 09:47
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 10:12
Heloooooo! Ima li kakav hladni kakao ovdje za mene!? Big smile
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 10:15

Kako sad opet hladni kakao  LOLLOLLOL
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 10:22
Paaaaa, čini mi se da je jučer bio neki pokušaj provokacije da neki samo njurgaju... ali to mi se samo činilo, učinilo, pričinilo... smile180  LOL
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 10:30

Provokacija ? Gdje? Tko ? Štaaaaa? 

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 10:37

Ma, ma, ma! Pa ja to tebe samo malo pokušavam bockati... možda dobijemo inspiraciju za dobru zezanciju... smile40... ali sada stvarno moram prigovarati... pa molim lijepo, gdje je taj kakao!? smile143

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 10:44

Evo ga !  Samo za tebe! Embarrassedsmile84

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 331332333334335 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,688 sekundi.