Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2013 u 11:13

Što je s ovim našim kafićem,?  Nakupilo se ovdje već jako puno prašine i paučine otkako nitko ne zalazi ovdje......Gdje ste povrtlarci ? ErmmQuestion

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 14:59

Da ne bi bilo da sam zapustila omiljeni mi kafić smile181 Nipošto !

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 12:12

Znam da ima još dobrih ljudi, ali što meni vrijedi, kad su ti svi dobri daleko od mene...Ouch  Okružena sam luđacima! ConfusedOuchOuchOuchDeadThumbs Down

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 12:04
Ma ima još dobrih ljudi... eto, ja imam puno poznanika ali prijatelja malo... imam tri prijateljice koje su mi kao sestre, imam beskrajno povjerenje u njih i nikada me nisu iznevjerile... nadam se da i neće...
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 12:00
 Pa tko je danas anđeo? Shocked  Takvih na Zemlji nema....smile60

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 10:58
Hmmmm, da.... pravi anđeo... Evil Smile...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 10:53
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

Opa, pa još i sa šlagom! Thumbs Up  To mi je za nagradu jer sam bila jako dobra Approve... Kalorije neću računati...

smile84
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 10:51
Opa, pa još i sa šlagom! Thumbs Up  To mi je za nagradu jer sam bila jako dobra Approve... Kalorije neću računati...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 10:44

Evo ga !  Samo za tebe! Embarrassedsmile84

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 10:37

Ma, ma, ma! Pa ja to tebe samo malo pokušavam bockati... možda dobijemo inspiraciju za dobru zezanciju... smile40... ali sada stvarno moram prigovarati... pa molim lijepo, gdje je taj kakao!? smile143

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 10:30

Provokacija ? Gdje? Tko ? Štaaaaa? 

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 10:22
Paaaaa, čini mi se da je jučer bio neki pokušaj provokacije da neki samo njurgaju... ali to mi se samo činilo, učinilo, pričinilo... smile180  LOL
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 10:15

Kako sad opet hladni kakao  LOLLOLLOL
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 10:12
Heloooooo! Ima li kakav hladni kakao ovdje za mene!? Big smile
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 09:47
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2013 u 21:30

I takoooooooo, sad kad je naš mali kafić čist, mogu predahnuti i LOLLOL

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2013 u 21:04

Ovdje se već ne vidi od prašine i paučine!   LOLLOLLOL
Na vrh
limun View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 97
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje limun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2013 u 11:49
Huskybucka, postoji udruga Biovrt u skladu sa prirodom. Na njihovim stranicama mogu se naći najave takvih događanja. Na tv priloge daju tek kad prođe baba sa kolačima  Smile
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2013 u 11:02
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2013 u 09:40

Buckić to je možda Rustica, čula sam za njih, ali nisam s njima bila u kontaktu. Javi mi se  u pp, možda i ja znam za neke...WinkSmile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,641 sekundi.