Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 114> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo jedna pravom izdanju za tebe ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Jesi sama uzgojila lavandu od reznica ili si kupila?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne ruže, predivne boje, mora da mirišu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Uživala sam u tvom cvijeću,prekrasno je,uživo još i ljepše .Veliki pozdrav.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
svega i svacega u tebe..milina
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...tvoje su ruže posebno lijepih nijansi i boja, draga moja Anđelka
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=Kiki-ko?]Jesi sama uzgojila lavandu od reznica ili si kupila?[/QUOTE
Kiki draga moja, sama sam je uzgojila reznicama.Meni ti nekako nečastivi neda mira pa kad uzmem neku biljku jednostavno moram probati umnožiti..reznicama ili djeljenjem |
|
![]() |
|
[QUOTE=Lantana]Krasne ruže, predivne boje, mora da mirišu
![]() Lantana draga hvala, neke mirišu a neke ne ali svejedno one su mi zakon! |
|
![]() |
|
ane moja dođi ti meni opet u živo uživati ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
krasne ruže imaš, baš lipe
a vidim da si se dobrano zarazila kaktusima i sukulentima, super ti idu ![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=kamenjar]svega i svacega u tebe..milina
[/QUOTE Ej.. "ime" ma neka si mi i ti došla,trudim se.... |
|
![]() |
|
Hej koki evo i tebe,ma baš mi je drago da ti se sviđaju, jelda da su ruže posebne ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |