Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 85>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2013 u 00:10
Sa ceznjom sam gledala slikice tvojeg zagorskog neba i mislila kako izgleda negdje s nase strane ?!

Prosim lijepo jos koju slikicu !      
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2014 u 23:17
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Većina ruža ima pupoljke, a penjačica Cocktail je jedina u punom cvatu.

došla sam ju obićiSmile, reznice se super drže-nadam se da će tako i ostatiSmile
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2014 u 23:24
Rekla sam , na mojem brijegu je lijepo , ali tvoj , tvoj je najljepsi !
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2014 u 23:52
Blue Sky, drago mi je da su reznice dobro, jako bi me veselilo da ti jednog dana procvatu
Gute Fee, ali kad procvatu nove ruže, bit će i kod tebe prekrasno
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2014 u 23:55

Koncem studenog sam zaštitila Coronillu grančicama juniperusa i agrotekstilom. S obzirom da je sada prilično toplo, oslobodila sam je i ugledala cvjetak. Ona je procvala u toplini zaštite.

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2014 u 08:47
E sa ovom ruzom si mi ulepsala dan....zaista samo ako ovo nadjem ima da bude moja....prelepa je mala rec.
Anabistrice koliko brzo raste i koliko je tvoja stara,znam mogu ukucati na googlu i videti ali vise volim licna iskustvaClap
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2014 u 17:41
ah kod naše anabistrice kao i uvijek prekrasno,čovjek ne zna šta prije gledat ili cvjećkice ili prekrasne fotke
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2014 u 18:24
...v našem lepom Zagorju i Coronile cvateju...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2014 u 22:22
Leona, misliš na Coctail ružu? Dobila sam je 2009.g. kao kontejniranu sadnicu, znači da je sada 4,5 godine stara. U visinu i ne raste brzo ali se brzo razbuja. Ako znaš kako, mogu ti poslati reznice po ljetu.
Sarajka, veseli me kad navratiš Hug
Sara, i to po zimi!!! U travnju nije fora Wink
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2014 u 15:20
lijepi pozdrav zagorskom breguHug smajlić samo govori o vedrini vlasnika, ljubitelja prirodeBig smilesmile97i da se unatoč svemu ne odnosite loše prema gostima koji vam prave štetu
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 18:15
draga Ana sigurna sam da hoćeSmile
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 00:11
Mari, kad nemreš drugačije, okreneš na šalu. Možda koja crkne od smjeha pa bu bilo srnetine LOL.  
Blue Sky, strpljivo čekam izvještaj
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 22:08
Draga Anabistrice,šetnja tvojim vrtom je za pamćenjeClap
Anemone su me oduševile svojom lepotom,smajli me baš nasmejao,a fotke "Cocktail" ruže koje je blue sky ponovila fascinirale...prelepa je,predivna i očaravajućasmile94 
Lep pozdrav!Heart
The impossible is often the untried.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 22:59
Betty, veseli me tvoj obilazak vrta. Lijepo je kad se s ovim našim vremeplovom otputimo u prošlost pa po lijepom vremenu pogledamo vrtove u najljepšem izdanju Wink.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 23:24
Lepi zuti cvetek ! Jedva cekam da dodje dan .......     
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 23:43
Nadam se da bu cval i onda kad treba pa da se osjemeni. Onda bumo sijale, presađivale ... Wink
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 23:50
Izgleda da se bude tu napravila zima . Veceras je poceo padati sitni snijeg i sve je vec bijelo !
Sad ga bas vise i ne treba !    
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 00:56
Tu je najavljen u petak. Ipak treba još snijega jer bude i zahladilo, samo neka sve to skupa ne potraje predugo.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 01:12
Ja se bojim za ruze . Plakati cu ako uginu .
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 13:09
anabistrica, svaka čast tebi i tvojoj "gredici". Nešto prelijepo, s uživanjem sam prošetala Clap S nestrpljenjem čekam novo proljeće i tvoje nove slike.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.