Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha,ha,ha šefe, znate i sami da pravi vrtlari već unaprijed planiraju i nabavljaju sjeme, ja se toga ne bojim, ko sjemenarna sam preko cijele godine, a ono baš što nemam, a želim neku posebnu vrstu, onda to kupim.... Inače nemam neko određeno vrijeme za kupovinu sjemena, to kod mene traje cijelu godinu...Samo kad se jednom čovjek navuče na to, onda ga stalno drži....zaraza je to ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
sjeme nabavljeno ili se još treba nabaviti??
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ooooo šefe, to se čeka s nestrpljenjem.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
vidim već su počele pripreme i razmišljanja o novoj vrtlarskoj sezoni
|
|
![]() |
|
Ako se baš zainatim, meni će to MM sklepati, ionako je jako dobar što se tiče takvih nekakvih stvarčica....a lako onda kasnije za priključke... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
On je sam s motikom za korov, tj. nije motika nego noz...
U jednom drugom ducanu sam mailom pitala za taj s nastavcima-imaju ga i cijena sa 6 nastavaka je 1100kn + pdv, za mene preskupo ![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Stvarno ova godina nije dobro počela..... ![]() ![]() "Ako nestane pčela na Zemlji, ljudima će preostati samo 4 godine života." A. Einstein ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A jesi pitala tu ženu da li idu i svi " priključci" s njim ili je on sam 350kn ? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
ostavila sam zeni u poljoapoteci broj pa ce mi javiti ako se moze naruciti...cijena je bila 350kn...
Sad mi je zao sto ga tad nisam uzela kad sam ga vidjela...bio je samo jedan... Kaze prodavacisa, da otisao je on krajem 11. mjeseca, jedan gospodin ga je kupio E sad dal ga je poklonio zeni ii zena njega tjera da kultivira ![]() Ja znam ko ce meni kultivirati ako ga kupim ![]() |
|
![]() |
|
Ja ga kod nas još nisam vidila... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
ja danas isla kupiti rucni kultivator-whel hoo, vidjela u jednoj poljoapoteki, prije jedno 2 mjeseca...
I naravno nisam imala srece, prodan... ![]() Jel vidio tko gdje jos ima za kupiti? |
|
![]() |
|
Ni kod mene nije puno bolje.... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mons dan je tako depresivan barem kod mene,slomi me.
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Ni danas nigdje nikoga?????? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Heeej Wiz ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..sve vas lijepo pozdravljam...nema vas ni jedne na žalost..našla sam malo lufta da vidim što ima novoga kod vas...dobro se zabavljate...nastavite i dalje tako
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |