Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 340341342343344 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stvarno ova godina nije dobro počela..... ![]() ![]() "Ako nestane pčela na Zemlji, ljudima će preostati samo 4 godine života." A. Einstein ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
On je sam s motikom za korov, tj. nije motika nego noz...
U jednom drugom ducanu sam mailom pitala za taj s nastavcima-imaju ga i cijena sa 6 nastavaka je 1100kn + pdv, za mene preskupo ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ako se baš zainatim, meni će to MM sklepati, ionako je jako dobar što se tiče takvih nekakvih stvarčica....a lako onda kasnije za priključke... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
vidim već su počele pripreme i razmišljanja o novoj vrtlarskoj sezoni
|
|
![]() |
|
Ooooo šefe, to se čeka s nestrpljenjem.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
sjeme nabavljeno ili se još treba nabaviti??
|
|
![]() |
|
Ha,ha,ha šefe, znate i sami da pravi vrtlari već unaprijed planiraju i nabavljaju sjeme, ja se toga ne bojim, ko sjemenarna sam preko cijele godine, a ono baš što nemam, a želim neku posebnu vrstu, onda to kupim.... Inače nemam neko određeno vrijeme za kupovinu sjemena, to kod mene traje cijelu godinu...Samo kad se jednom čovjek navuče na to, onda ga stalno drži....zaraza je to ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mene već jako svrbe prsti,a tek je 12.01.da je bar 12.03 onda bi ih mogla počešati sjemenom.ovako ću još morati čekati
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Ajči i kod mene je tako...Već si stalno premećem po glavi što ću sijati, i najradije bih već počela s tim...ali onda se sjetim da treba još čekati do proljeća... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
izbaci sav namještaj iz kuće koji je blizu prozora i evo mjesta
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..večer društvo...monsi...tu si smjehuljice jedna, ja interpol za tobom poslala..:)
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
...vidim ja samo dimna crta ostala..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dimna zračna crta je bijela..kao kod aviona...a ova za krevet...eee ta ti je bormeč crna ki ovaj mrak vani..jeje, č p r..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 340341342343344 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |