Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - aurorin kutak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

aurorin kutak

Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2880
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 22:46
Ovo o dalijama i gazanijama ... je l to znaci da skupljam sjeme? Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 22:07
ne znam kako prije nisam otkrila da volim gazanije i dalije LOL

sviđa mi se i ono što si se igrala Smile
Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 21:56
Dalije me odusevljavaju.

... o gazanijama da ne pricam...

Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 21:45
Malo sam se igrala...svidja mi se kako je ispalo...

Tamo pokraj raste bosiljak kojeg nikako da presadim....Embarrassed

Cvijetici na mojim fuksijama kao da mijenjaju boje. Evo tri cvijeta na istoj biljci...

Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 21:33
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ne silazim s vlakića koji vozi kroz tvoj vrt i gotovo. Sanjam tvoj vrt aurora, vjerovala ili ne.

Samo ti uzivaj. Tako je i meni kad zavirim u tvoj vrt. Smile

Moje prve ruze....

Lijepe su mi ove crvene ali ove su mi ipak favoriti ....

Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 21:20
SilveK, kako to mislis da ne cvjeta po danu? Evo slicice od jucer ujutro, a ni preko dana bas ne vidim da se cvijet zatvara. Da li treba njemu uklanjati ocvale cvjetove?

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2008 u 00:09
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ne silazim s vlakića koji vozi kroz tvoj vrt i gotovo. Sanjam tvoj vrt aurora, vjerovala ili ne.

A kaj bi tek sanjavala Triša kad bi vidjela krajolik koji je okružuje!
Poznavajući tebe, a i vidjevši njene slike, poželjela bi osvojiti vrhove u aurorinoj okolici.

Ne mogu odoljeti pohvaliti ostiće, najviše su mi prirasli, a i izgledom tvojih oduševili! smile186
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 23:24
Ona biljčica za koju pitaš je ukrasni duhan,. Šteta što ne cvijeta baš po danu, baš je prekrasan
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 16:04
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 886
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 14:53
a kaj reć bravo za idejesmile55i bravo za bogatstvo i raznolikostsmile120
sutra je novi dan
Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 13:43
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

samo ti stavljaj...meni nije dosadilo gledati Tongue
a šta je ovo u kanti...pjekjasno  je

Ako mislis na ovo plavo sta stoji sa ljiljanima, to je ona ista plava lobelija koje ima jos na nekim slikama. Nekad je jako tesko dobiti na slici njenu pravu plavu boju ... ali to je to - sigurno! Smile

Imas na stranici prije jednu iz vrta ... ona izgleda plavija od ove, a potpuno su iste. Dogodine cu ih sigurno imati vise. Prelijepe su mi.

Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 13:38
dalija...

....i cosmos....

... i jos jedan, malo tamniji

Kako se kod nas zove ova biljcica? Na njemackom: Ziertabak.

Krenule su i kadifice .... ove koje su tu u prvom planu trebale su biti zute ali nisu...hmm ...

... a ova begonijica semperflorens ima jedan crveni i jedan bijeli cvjetic...

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 13:33
samo ti stavljaj...meni nije dosadilo gledati Tongue
a šta je ovo u kanti...pjekjasno  je
Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 13:25
Javicu kad bude novosti. Smile A do tada evo jos malo mojih biljcica... znam da ste ih vec vidjeli ali ne mogu odolit i ne stavit jos koju slicicu...meni su prelijepi...

Zuti ljiljani u vrtu su u punom cvatu....

Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 06:11
baš slatko ja nemam takvih podstanara, al baš bi ih bilo fino imati u svom dvorištu
Ako čovjek ne zna prema kojoj luci plovi, nijedan vjetar neće biti povoljan.
Seneka
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 17:24
Ajme aurora preslatko , kako su pametne ptičice, nisu morale raditi same već su se lijepo uselile, ma super. Gnjezdo u vikendici imamo i mi i kaže sin mm da imamo i dva jaja.

A ovo što si prije pokazala za povrće me oduševilo, tako uredno, prava si profesionalka, a salata - njam.

Plave lobelije nisam nikada imala, ali idu na popis za iduću godinu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 15:16
Joooooj ! Preslatko!
Bit ćeš "baka" ! smile164
Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 14:03
I da cijela prica ne bi bila bas obicna, evo i nastavak.
U onom sanduku sa mladim lukom posadili smo i dva petrusimena, svaki u svoj kraj. I prije nekoliko dana htjela sam ubrati malo i iznenadila me pticica koja je izletjela iz grmica. Mislila sam da se mozda samo sakrila tu ili da mi gricka petrusimen. Ali kad sam malo bolje pogledala, imala sam sta vidjeti:

A ovo je mama

Odkad sam je otkrila tu, samo jedanput dnevno odem u taj dio, uberem sta mi treba, zalijem sta treba, a posebno petrusimen da ne bi uvenuo. Pazim da ne pokvasim gnijezdo, a pticica za to vrijeme vecinom strpljivo ceka tu negdje u blizini da ja zavrsim svoje i da se vrati u gnijezdo. Prekjucer kad sam tu pokraj sadila novu salatu nije uopce izasla iz gnijezda.
MM kaze da cemo izgleda uskoro postati baba i dida. LOL

Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 13:55
Naravno da cvijeca ima jos ali prije toga da vam pokazem moj povrtni kutak. Ima i oko kuce jedno mjesto koje sam mislila malo kultivirati ali je nekako zabaceno, previse u hladu i prepuno puzeva pa sam odustala od toga. Umjesto toga pokupili smo nekoliko velikih kutija u kojima je dosao neki materijal za firmu, oblozili ih ceradom kojom je lani bila pokrivena terasa pa ju vjetar pokidao, probusili rupe, napunili zemljom i posadili malo povrca. Tako da sad povrtnjak imam na terasi, na vrhu zgrade.
Evo kako je izgledalo kad je prvi put sve lijepo izraslo.

prva ubrana glavica salate....na brdu Pizol iza mene jos ima snijega...

U sanduku koji se vidi iza mene posadjene su pomidore i paprike, to je sad vec izraslo u cijelu sumu ali u najnovijem izdanju jos nisam slikala. Bitno je da pomidore cvjetaju :-)) Zadnji put kad sam slikala bilo je ovako:

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 13:18
meni je svaki cvet lep na svoj nacin,valjda sto ga obozavam,a kad vidim jos da je plavo e onda odmah pozelim da ga imam.Divno ti je ama bas sve!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.