aurorin kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo o dalijama i gazanijama ... je l to znaci da skupljam sjeme?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ne znam kako prije nisam otkrila da volim gazanije i dalije
![]() sviđa mi se i ono što si se igrala
![]() |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A kaj bi tek sanjavala Triša kad bi vidjela krajolik koji je okružuje! Poznavajući tebe, a i vidjevši njene slike, poželjela bi osvojiti vrhove u aurorinoj okolici. Ne mogu odoljeti pohvaliti ostiće, najviše su mi prirasli, a i izgledom tvojih oduševili! ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ona biljčica za koju pitaš je ukrasni duhan,. Šteta što ne cvijeta baš po danu, baš je prekrasan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne silazim s vlakića koji vozi kroz tvoj vrt i gotovo. Sanjam tvoj vrt aurora, vjerovala ili ne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
a kaj reć bravo za ideje
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Ako mislis na ovo plavo sta stoji sa ljiljanima, to je ona ista plava lobelija koje ima jos na nekim slikama. Nekad je jako tesko dobiti na slici njenu pravu plavu boju ... ali to je to - sigurno! ![]() Imas na stranici prije jednu iz vrta ... ona izgleda plavija od ove, a potpuno su iste. Dogodine cu ih sigurno imati vise. Prelijepe su mi. |
|
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
samo ti stavljaj...meni nije dosadilo gledati
![]() a šta je ovo u kanti...pjekjasno je
|
|
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
baš slatko ja nemam takvih podstanara, al baš bi ih bilo fino imati u svom dvorištu
|
|
Ako čovjek ne zna prema kojoj luci plovi, nijedan vjetar neće biti povoljan.
Seneka |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme aurora preslatko , kako su pametne ptičice, nisu morale raditi same već su se lijepo uselile, ma super. Gnjezdo u vikendici imamo i mi i kaže sin mm da imamo i dva jaja.
A ovo što si prije pokazala za povrće me oduševilo, tako uredno, prava si profesionalka, a salata - njam.
Plave lobelije nisam nikada imala, ali idu na popis za iduću godinu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Joooooj ! Preslatko!
Bit ćeš "baka" ! ![]() |
|
![]() |
|
I da cijela prica ne bi bila bas obicna, evo i nastavak.
U onom sanduku sa mladim lukom posadili smo i dva petrusimena, svaki u svoj kraj. I prije nekoliko dana htjela sam ubrati malo i iznenadila me pticica koja je izletjela iz grmica. Mislila sam da se mozda samo sakrila tu ili da mi gricka petrusimen. Ali kad sam malo bolje pogledala, imala sam sta vidjeti: ![]() A ovo je mama ![]() Odkad sam je otkrila tu, samo jedanput dnevno odem u taj dio, uberem sta mi treba, zalijem sta treba, a posebno petrusimen da ne bi uvenuo. Pazim da ne pokvasim gnijezdo, a pticica za to vrijeme vecinom strpljivo ceka tu negdje u blizini da ja zavrsim svoje i da se vrati u gnijezdo. Prekjucer kad sam tu pokraj sadila novu salatu nije uopce izasla iz gnijezda. MM kaze da cemo izgleda uskoro postati baba i dida. ![]() |
|
![]() |
|
Naravno da cvijeca ima jos ali prije toga da vam pokazem moj povrtni kutak. Ima i oko kuce jedno mjesto koje sam mislila malo kultivirati ali je nekako zabaceno, previse u hladu i prepuno puzeva pa sam odustala od toga. Umjesto toga pokupili smo nekoliko velikih kutija u kojima je dosao neki materijal za firmu, oblozili ih ceradom kojom je lani bila pokrivena terasa pa ju vjetar pokidao, probusili rupe, napunili zemljom i posadili malo povrca. Tako da sad povrtnjak imam na terasi, na vrhu zgrade.
Evo kako je izgledalo kad je prvi put sve lijepo izraslo. ![]() ![]() prva ubrana glavica salate....na brdu Pizol iza mene jos ima snijega... ![]() U sanduku koji se vidi iza mene posadjene su pomidore i paprike, to je sad vec izraslo u cijelu sumu ali u najnovijem izdanju jos nisam slikala. Bitno je da pomidore cvjetaju :-)) Zadnji put kad sam slikala bilo je ovako: ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
meni je svaki cvet lep na svoj nacin,valjda sto ga obozavam,a kad vidim jos da je plavo e onda odmah pozelim da ga imam.Divno ti je ama bas sve!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |