Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 37> |
Korisnik | |
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
A ljudi dragi sta imate krasne vrtove!
![]() Da organiziramo natjecanje za najljepsi vrt, ja mislim da bi svi pobjedili. ![]() Katruza, prelijepo ti je sve. Vidi se trud i ljubav! Izvrsno! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Onda nije bindes garant, jer moj ima cvjetove promjera 1,5 cm, a ti spremi sjemenje, jer je cvjetak presladak.
Povrće je prva liga, što ti to dodaješ - steroide, pa imaš već sve to u vrtu, ajde otkri tajnu.
Vrt ti je ludilo, predivan, šaren bogat,
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Andrea01, i meni ovaj žuti cvijetak liči na bidens ali nije to onaj kakvog sadimo u tegle. Taj je trajnica, raste na gredi, nije puzavica već raste uspravno. Cvijetovi su mu promjera cca 5 cm a visina negdje oko 50-60 cm. Možda i je kakav rod bidensa no nigdje ništa točno ne mogu naći.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Katruža stvarno ti je sve wow, a na prvoj slici je bidens!
Dada, nemoj se ti izgovarati sa bediranjem! ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Eto zašto više ne stavljam fotke iz svog vrta...zbedirana sam kad vidim kako je kod vas sve idealno...voće, povrće, cvijeće...svaka čast Katruža, predivno,
![]() P.S. Na kojem planetu ti živiš da ti sve ovako bujno raste? |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Da,Gioiaa, to su statice, a i ono bijelo i plavo.
Evo još malo...
Neznam šta je ovo
![]() Ljiljani
![]() ![]() Stolisnik
![]() Kniphofia
![]() ![]() Runolist
![]() timijan
![]() malo iz povrtnajka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako je to super, svaki dan se nešto novo događa, moraš zbilja biti prazan u duši kad te to nebi veselilo.
Prekrasno, kaktusi, one crvene tube, ne znam imena ničemu, ali kao da je to važno.
A ti piši nazive, koje znaš, kratko, pa ćemo svi učiti.
Stalno mislim da bi bilo dobro napisati visinu cvijeta, naziv svakako i ponešto kratko, Ne smeta ako se to stalno ponavlja.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jel ovo zuto statica?Posijala sam proljetos,raste al jos nije procvetalo...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
svašta ti je procvjetalo
![]() |
|
![]() |
|
procvalo nešto na novo....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Stolisnika je prekrasan, a paprike ćeš još malo jesti, bravo |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Onda je dobro,ukrala sam ispred jedne kuće, onda se mora primiti!!!
I poklonjeno je od srca ( poklonila sam ga dalje)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da, Proljeće, imaju trnje ali ne previše!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo mene opet Kartuža, ne mogu a da te ne pohvalim.
![]() Povrće me, moram priznati ,malo malnje interesira ali sam zato opet uživala u tvome cvijeću.
Imaš božanstveni pogled sa terase!!!
![]() A znaš da ja uvijek imam i pitanje... one bugenvilije- da li one imaju trn na sebi???
Ja sam prošli tjedan nešto takvo vidjela na moru, doduše drvo je bilo veće ali je imalo i par trnova po sebi i puno je bilo ljubičastih cvjetova, ali je bilo prekrasno!!!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Svaka cast,predivno! Ja sam moje ribizle vec popapala,doduse imam samo tri grmica...prosle godine smo pravili slatko od njih.
|
|
![]() |
|
stolisnik, danas poslije kiše, a prije je bio tako lijepo uspravan!
![]() još malo ,pa će biti i paprike
![]() |
|
![]() |
|
Može, jer svega uvijek ima previše
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
a ja ću doći kupiti povrće kod vas jer volim jesti DOMAĆE
![]() |
|
![]() |
|
Katruža koliko ti je sve povrće, nije za vjeroavti, prekrasno, moje je tek u začetku, paradajz tek cvjeta, mahune još ne, a vi već jedete tikvice, super.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |