Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 103>
Korisnik
Poruka
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 00:43
Kaktusnjak baš lijepo napreduje.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 00:53
I kamenje u tvojim rukama dokazuje koliko si kreativna ! Super !      
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 03:49
Kaktus je ,makar je svašta prošao, i ove godine cvao.Čak i mali komad koji sam posadila u teglu.A na oštečenim djelovima rastu mladi izdanci.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 08:38
Predivan kaktus
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 09:07
Kiki prekrasno si uredila okućnicu.Tvoj trud se isplatio i sad ti svaki pitar dolazi do izražaja.Kaktusi su ti mrak.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2014 u 04:04
Nisam dugo bila.Planiram otići za par dana.Strah me je što ću zateći.Znam sigurno da je trava do nosa.Ali to nije baš problem.Samo da nije u kući kakva poplava kao prošle godine.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2014 u 13:41
Slike kamenih teglica i kamenog zidića su me oduševile !!!  Nadam se da se zmijici neće dopasti dio vrta s njezinim gnjezdom toliko....koliko se dopao meni ! Bolje joj je da se preseli u susjedni vrt !!

S ovom slikicom se pozdravljam s tobom za danas !! Želim da bura zaobiđe tvoj vrt i sve njegove stanovnike....ali ukoliko se nešto odlomi od vjetra, sjeti se nas daleko !! 

I želim ti ....da ti je susjed pokosio travu....da uživaš kada dođeš na Silbu !!! Wink
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 03:26
Hahahah.Ne samo da neće pokositi nego će i pustiti pse na kakanje preko mog niskog zidića.Zato i sadim ružmarin da mu ne bude baš jednostavno.Nadam se da ću zateći novu ogradu jer je pričao o tome.To je novi susjed Slovenac.Za sada mu sve opraštam jer je sredio dvorište i obnovio kuću.
Što se tiče zmijice ispod kamena,nije htjela otići pa sam je,rekla bi moja bodulska baba, "zahitila" u neki gustiš kod susjeda koga dugo nema.Jadna,ostala je visiti na stablu.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 01:49
Prvo ga je sestra stavila da visi,a onda sam ga ja skinula i napola zakopala jer je naravno puko od vjetra.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 01:59
Spirea (jedva se vidi) je nakon obilnih kiša početkom ljeta živnula,naglo narasla i našla se u džungli izmeđe kane i perunuke.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 02:06
Presadila sam je da bude sama na mjesto gdje sam desetak puta bezuspješno sijala peršin.Nakon slikanja sam je dosta ošišala da ojača i ode u žirinu kao pravi grmić.

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 13:55
Prekrasno i preslatke amfore na stablu!
Možda je bolje da ih sve spuštiš da vjetar ne uništi biljke ili njih
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 03:56
Ovo su jedne od zadnjih fotki koje imam slikane još u devetom mjesecu.Za nove moram otputovati.Nadam se ovih dana.Ovisi o vremenu.

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 22:11
[QUOTE=Kiki-ko?]Prvo ga je sestra stavila da visi,a onda sam ga ja skinula i napola zakopala jer je naravno puko od vjetra.

Meni je ovo prekrasno !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2014 u 09:58
Kiki , ovo su krasne slike !!
Kaktus je super, pogotovo ovaj dio novo posađen koji ti je već cvao Big smile
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2014 u 19:11

Kiki, da si stalno tu, tvojim kreacijama ne bi bilo kraja. I razbijene tegle nađu svoje mjesto i krase vrt.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2014 u 03:37

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2014 u 03:41

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 01:35

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 23:12
Iz svake tvoje slike vidi se da si umjetnik u duši, imaš oko za detalje Clap
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.