Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 103> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaktusnjak baš lijepo napreduje.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I kamenje u tvojim rukama dokazuje koliko si kreativna ! Super !
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kiki prekrasno si uredila okućnicu.Tvoj trud se isplatio i sad ti svaki pitar dolazi do izražaja.Kaktusi su ti mrak.
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nisam dugo bila.Planiram otići za par dana.Strah me je što ću zateći.Znam sigurno da je trava do nosa.Ali to nije baš problem.Samo da nije u kući kakva poplava kao prošle godine.
|
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Slike kamenih teglica i kamenog zidića su me oduševile !!! Nadam se da se zmijici neće dopasti dio vrta s njezinim gnjezdom toliko....koliko se dopao meni ! Bolje joj je da se preseli u susjedni vrt !!
![]() S ovom slikicom se pozdravljam s tobom za danas !! Želim da bura zaobiđe tvoj vrt i sve njegove stanovnike....ali ukoliko se nešto odlomi od vjetra, sjeti se nas daleko !! I želim ti ....da ti je susjed pokosio travu....da uživaš kada dođeš na Silbu !!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Hahahah.Ne samo da neće pokositi nego će i pustiti pse na kakanje preko mog niskog zidića.Zato i sadim ružmarin da mu ne bude baš jednostavno.Nadam se da ću zateći novu ogradu jer je pričao o tome.To je novi susjed Slovenac.Za sada mu sve opraštam jer je sredio dvorište i obnovio kuću.
Što se tiče zmijice ispod kamena,nije htjela otići pa sam je,rekla bi moja bodulska baba, "zahitila" u neki gustiš kod susjeda koga dugo nema.Jadna,ostala je visiti na stablu.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kiki , ovo su krasne slike !!
Kaktus je super, pogotovo ovaj dio novo posađen koji ti je već cvao ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Kiki, da si stalno tu, tvojim kreacijama ne bi bilo kraja. I razbijene tegle nađu svoje mjesto i krase vrt. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Iz svake tvoje slike vidi se da si umjetnik u duši, imaš oko za detalje
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |