Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 85>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2014 u 22:03
samo da pozdravim I prijavim setnju I uzivanje u tvom raskosnom vrtu Hug a ruza - ajme, preprekrasna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2014 u 21:43
Anči draga, danas sam se malo vratila unatrag u pregledavanju tvoje gredice, nauživala se ljepote i na kraju nasmijala smajliću za srnice. Kao mnoge i mene je oduševila ruža coctail, a u jesen su anemone bili favoriti. S obzirom da sam vrt vidjela uživo, kada vidim slikicu pokušam si dočarati u kojem dijelu tvoga grunta je dotična cvječka... a s obzirom da si i vrsni majstor fotografije uspijevam si vizualizirati. Jel budleja od Horti ljubičasta? Mislim da je moja svjetlija
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2014 u 14:37
ana bistrica dakle vrt ti je tako skladan i prekrasan ! odusevljen a ruza me ostavila bez teksta :D dali samo jednom cvate ili cijelu godinu ??
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 22:58
Bugica, ipak stiže zima za planiranje između lopatanja.
Camellia, a gdje ti je nestao onaj tvoj lijepi avatar? Bregi su bijeli, prebijeli. Slomila se jedna breskva isprek kuće, magnolija je prepolovljena, a jedna kruška se tako nagnula da ne vjerujem da ćemo je uspjeti ponovo uspraviti, a stara je. Sa sjenice sam potresla snijeg da je ne sruši kao prije koju godinu, a protresla sam i grane jabuka koliko sam mogla, jer su sve pale do zemlje od težine snijega, a stabla su visoka. Sve je krcato snijegom, a snijeg mokar pa zamrznut na dnu. Katastrofa za drveće. Dok sam tako čistila po voćnjaku, iz šume sam slušala zlokobno pucanje debelih grana, a vjerujem i drveća. Sutra ću malo poslikati da vidite debeli snježni pokrivač.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 09:21
Jesu se zabijelili zagorski bregi i snijeg zatrpao ove lepe rojžice?Kod mene je sve već bijelo.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 08:22
Slažem se s tobom. Ova topla zima "kriva" je za sve Big smile, samo bi sijala i sadila, rezala... Sad nam ostaje samo planirati što i gdje posaditi. 
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 00:14
Gute, ne vidim zakaj bi tvoje ruže uginule. Zagrnula ih jesi i tako one mogu prezimiti bez brige. I ja sam svoje sadila u listopadu pa niti jedna nije smznula. Si vidla kakve su. Takve buju i tvoje već iduće godine.
Bugica, dobro mi došla, nadam se da ova zima koja nam sutra stiže neće predugo trajati.
Sad mi se bude lakše skoncentrirati da niš ne radim po vrtu. Sad kad je bilo toplo, samo sam gledala kaj bi mogla rezati. Jučer sam stavila kuhati juhu i otišla "samo na kratko" porezati nove izdanke od lješnjaka. Kad sam se vratila, kuća je bila puna dima, a juha (čitaj meso) zagorjela. Očito da je mojih pola sata malo duže potrajalo LOL
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 13:09
anabistrica, svaka čast tebi i tvojoj "gredici". Nešto prelijepo, s uživanjem sam prošetala Clap S nestrpljenjem čekam novo proljeće i tvoje nove slike.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 01:12
Ja se bojim za ruze . Plakati cu ako uginu .
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 00:56
Tu je najavljen u petak. Ipak treba još snijega jer bude i zahladilo, samo neka sve to skupa ne potraje predugo.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 23:50
Izgleda da se bude tu napravila zima . Veceras je poceo padati sitni snijeg i sve je vec bijelo !
Sad ga bas vise i ne treba !    
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 23:43
Nadam se da bu cval i onda kad treba pa da se osjemeni. Onda bumo sijale, presađivale ... Wink
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 23:24
Lepi zuti cvetek ! Jedva cekam da dodje dan .......     
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 22:59
Betty, veseli me tvoj obilazak vrta. Lijepo je kad se s ovim našim vremeplovom otputimo u prošlost pa po lijepom vremenu pogledamo vrtove u najljepšem izdanju Wink.
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 22:08
Draga Anabistrice,šetnja tvojim vrtom je za pamćenjeClap
Anemone su me oduševile svojom lepotom,smajli me baš nasmejao,a fotke "Cocktail" ruže koje je blue sky ponovila fascinirale...prelepa je,predivna i očaravajućasmile94 
Lep pozdrav!Heart
The impossible is often the untried.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 00:11
Mari, kad nemreš drugačije, okreneš na šalu. Možda koja crkne od smjeha pa bu bilo srnetine LOL.  
Blue Sky, strpljivo čekam izvještaj
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 18:15
draga Ana sigurna sam da hoćeSmile
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2014 u 15:20
lijepi pozdrav zagorskom breguHug smajlić samo govori o vedrini vlasnika, ljubitelja prirodeBig smilesmile97i da se unatoč svemu ne odnosite loše prema gostima koji vam prave štetu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2014 u 22:22
Leona, misliš na Coctail ružu? Dobila sam je 2009.g. kao kontejniranu sadnicu, znači da je sada 4,5 godine stara. U visinu i ne raste brzo ali se brzo razbuja. Ako znaš kako, mogu ti poslati reznice po ljetu.
Sarajka, veseli me kad navratiš Hug
Sara, i to po zimi!!! U travnju nije fora Wink
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2014 u 18:24
...v našem lepom Zagorju i Coronile cvateju...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.