Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 381> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
huskybucka, nažalost, zaista ima ljudi kojima njihova riječ ništa ne vrijedi. Ali najtužnije je kad su ti oni u familiji. Ovo što si napisala dobro je znati. Zasad imam dobra iskustva u kupovini preko Njuške, ali nikada ne znaš na što možeš naletiti A kod mene puno snijega i ne namjerava prestati padati, ralica ide non-stop |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Dobar dan forumasi
![]() Evo kod mene vec desetak cm snijega i jos pada ![]() Lijepo ga je gledati iz tople kucice ![]() Evo da malo tracam ![]() cesto trgujem na njuskalu, i imam stvarno i pozitivnih i negativnih iskustava i evo sad shvatim da ljudi padaju sve nize i nize... Kontaktiram jednu zenu u vezi cvijeca i odem k njoj i kupim jedan cvjetic zena djeluje prilicno mirno, stalozeno, dobro... Kontaktiram ju naknadno za jos jedan cvijet i kaze mi da je rezerviran ali ako ponudim vise novca da ce ga prodati meni... Iako mi je cvijet stvarno lijep i ne bi mi bio problem dati vise novca nego u oglasu, lijepo sam joj odgovorila da bi bilo neposteno prema zeni koja je rezervirala cvijet, jednostavno sam se stavila u njenu poziciju ... eto to mi je dalo misliti, na sta ovaj svijet ide i spada... isto tako sam se sjetila jedne mudre izreke: "Čovjek vrijedi onoliko koliko i njegova riječ vrijedi" |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Kakve su sad to prognoze ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
pa za snijeg i zimu bilo je i vrijeme
![]() a i to što kažeš barem ćemo skupiti još sjemenki a i enzima za zalijevanje ![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
E cure, kaze prognoza od petka snijeg i zima
![]() A bas sam se nabrijala na proljece ![]() A dobro, bar cu stici jos svakakvih sjemenkica nakupovati do proljeca ![]() |
|
![]() |
|
Jel ti to eksperimentiraš s teleportingom? ![]() ![]() Laku noć ! |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dimna zračna crta je bijela..kao kod aviona...a ova za krevet...eee ta ti je bormeč crna ki ovaj mrak vani..jeje, č p r..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...vidim ja samo dimna crta ostala..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
..večer društvo...monsi...tu si smjehuljice jedna, ja interpol za tobom poslala..:)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
izbaci sav namještaj iz kuće koji je blizu prozora i evo mjesta
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Ajči i kod mene je tako...Već si stalno premećem po glavi što ću sijati, i najradije bih već počela s tim...ali onda se sjetim da treba još čekati do proljeća... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mene već jako svrbe prsti,a tek je 12.01.da je bar 12.03 onda bi ih mogla počešati sjemenom.ovako ću još morati čekati
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |