Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 85> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gute, ne vidim zakaj bi tvoje ruže uginule. Zagrnula ih jesi i tako one mogu prezimiti bez brige. I ja sam svoje sadila u listopadu pa niti jedna nije smznula. Si vidla kakve su. Takve buju i tvoje već iduće godine.
Bugica, dobro mi došla, nadam se da ova zima koja nam sutra stiže neće predugo trajati.
Sad mi se bude lakše skoncentrirati da niš ne radim po vrtu. Sad kad je bilo toplo, samo sam gledala kaj bi mogla rezati. Jučer sam stavila kuhati juhu i otišla "samo na kratko" porezati nove izdanke od lješnjaka. Kad sam se vratila, kuća je bila puna dima, a juha (čitaj meso) zagorjela. Očito da je mojih pola sata malo duže potrajalo
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Slažem se s tobom. Ova topla zima "kriva" je za sve
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Jesu se zabijelili zagorski bregi i snijeg zatrpao ove lepe rojžice?Kod mene je sve već bijelo.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bugica, ipak stiže zima za planiranje između lopatanja.
Camellia, a gdje ti je nestao onaj tvoj lijepi avatar? Bregi su bijeli, prebijeli. Slomila se jedna breskva isprek kuće, magnolija je prepolovljena, a jedna kruška se tako nagnula da ne vjerujem da ćemo je uspjeti ponovo uspraviti, a stara je. Sa sjenice sam potresla snijeg da je ne sruši kao prije koju godinu, a protresla sam i grane jabuka koliko sam mogla, jer su sve pale do zemlje od težine snijega, a stabla su visoka. Sve je krcato snijegom, a snijeg mokar pa zamrznut na dnu. Katastrofa za drveće. Dok sam tako čistila po voćnjaku, iz šume sam slušala zlokobno pucanje debelih grana, a vjerujem i drveća. Sutra ću malo poslikati da vidite debeli snježni pokrivač. |
|
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
ana bistrica dakle vrt ti je tako skladan i prekrasan ! odusevljen a ruza me ostavila bez teksta :D dali samo jednom cvate ili cijelu godinu ??
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Anči draga, danas sam se malo vratila unatrag u pregledavanju tvoje gredice, nauživala se ljepote i na kraju nasmijala smajliću za srnice. Kao mnoge i mene je oduševila ruža coctail, a u jesen su anemone bili favoriti. S obzirom da sam vrt vidjela uživo, kada vidim slikicu pokušam si dočarati u kojem dijelu tvoga grunta je dotična cvječka... a s obzirom da si i vrsni majstor fotografije uspijevam si vizualizirati. Jel budleja od Horti ljubičasta? Mislim da je moja svjetlija
|
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
samo da pozdravim I prijavim setnju I uzivanje u tvom raskosnom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Panda, vjerujem da misliš na ružu Cocktail čiju je sliku ponovila Blue sky. Ona najbujnije cvate u proljeće ali i dalje kroz cijelo ljeto ima cvjetove. Nije više raskošna cvatnja kao prva ali je poprilična.
Kat.rea, budleja od Horti je jako tamno ljubičasta, a imam i svjetlu. Ova se od Horti zato i zove Crni vitez. Lužarka je lukovica, a lizimahija je trajnica i to jako zahvalna. Kladuija, drago mi je da si uživala, dođi mi opet kad snijeg okopni. |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Nadam se i ja da se ruze nebuju smrznule !
Ova zuta boja me je oraspolozila , kao da je zasjalo sunce ! Super ! |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga ana, nadam se da šteta neće biti velika kako se čini...
malo sam se vratila, ruža penjačica je stvarno prelijepa, a anemone... rajske vidim da se zezaš sa srnama, to mi tako nestvarno zvuči - ruže u dvorištu, ali vjerujem da te ponekad i naljute držim fige da snijeg/led ostavi što manje traga |
|
![]() |
|
Da, da, zato valjda i volim žutu boju. |
|
|
|
![]() |
|
Pa, ipak je snijeg ostavio popriličan trag, dosta je toga polomljeno ovaj puta jer je snije bio jako mokar pa se ljepio na grane koje su od težine popucale. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Anabistrica baš mi je žao.Mislila sam da će kod tebe biti još više snijega.I kod mene je dosta slomljenog granja,čak mi je jedan čempres isčupan iz zemlje od težine snijega.
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sad tek vidim koliko ga imate ! Uh ! Kod nas je ono malo (prije nego kod vas) palo ali je na tome i ostalo , samo je fest zima !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |