radovi moga sina |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gledam slike i ne vjerujem da netko tako nešto može nacrtati.
Meni su govorili da lijepo crtam ali sada sam shvatio da je to samo bila roditeljska laž koja tješi sina... "da da jako je lijepo, ma predivno". Jer kad vidim ovu zadnju sliku i Waltera na njoj, onda se vidi šta je umjetnost. ps. ne bih ga ja ni fotoaparatom tako dobro uslikao. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
andina ![]() ![]() vjerujem da ce vec on naci svoj put, naravno ako bude i dalje usvrsavao i gajio svoj talent, za sada stvarno samo uziva u tome sto radi...
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
milice
![]() ![]() desert rose ![]() miranda ![]() kaktus ![]() huskybucka
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
lijepo je kad covjek uspije ostati uz nesto sto voli.....ja sam rekla da ga nikada necu sputavati u odlukama takve vrste (mozda malo usmjeravati ![]() vidjet cemo...tebi
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Vrhunski! Nadam se da će tvoj sin završiti likovnu akademiju jer ovakav dar se mora usavršiti i jednom dobro naplatiti. Već sada bi mogao otvoriti svoju web stranicu ili blog, staviti crteže u maloj rezoluciji i ponuditi ih na prodaju (u visokoj rezoluciji). Mogao bi se koristiti i nekim servisima na internetu koji omogućuju prodaju slika i crteža. U svakom slučaju, moj naklon, majstore Dino!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Stvarno dečko ima talenta
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
ovo je prekrasno
![]() ![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Zbilja imaš zašto biti ponosna! Svaka čast mladom umjetniku!
![]() Oduševio me posljednji crtež! Samo 16 godina.... Bravo!!! |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Krasni crteži! Totalni sam laik ali napredak je vidljiv... Walter je za čistu 5-icu!
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepo.... Uvijek sam se divila osobama koje znaju crtati.... Moj domet u crtanju je čiča Gliša......( sada to crtam mojoj unučici )....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nemora biti samo likovnjak. Lijepo je da čovjek i privatno ima hobi uz koji se opušta. Talent se uvijek njeguje i nadograđuje.
Moj rođak je završio sasvim drugi fakultet ne vezano za crtanje, ali se finansirao crtanjem. Danas je vezan za umjetnine poslom. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kacunak,
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
klaudija
![]() ![]() dadinice ![]() moon ![]() smrcko ![]() ntalija ![]() cure, velika
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
NEVJEROVATNO! Prvo sam pogledala slike pa onda procitala da ima 16 godina, a mislila sam da ima bar 30! Ovo je malo reci savrseno!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasno, dečko stvarno ima talenta
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivni radovi. Treba ga usmjeravati da usavrši i koristi talent.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Tvoj sin je talentiran, nadam se da će nastavaviti usavršavati svoj talent i da ćemo negdje na nekim poznatim zidovima gledati njegove slike, diviti se i reći - to je sin naše Monne
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Čestitke mladom umjetniku! Ovo je više nego fantastično!!!!
Monna draga, imaš i zašto biti ponosna i preponosna!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() tako mlad a tako nadaren. I budi sretna da ti dopusta da pokazes radove, I moja kcer lijepo crta ali "izbije rat" u kuci ako to zelim nekome pokazati.
uzivaj draga I budi ponosna
![]() |
|
![]() |
|
Moj mladji sin Dino od malena voli crtanje olovkom....danas ima 16 godina i stvarno je postao pravi mali umjetnik....
odlucila sam neke njegove radove podijeliti s vama(bar one koje sam nasla u kompu).... moram naglasiti da su neki crtezi radjeni i prije nekoliko godina, dakle kada je bio i mladji... kao i svakoj majci radovi njenog djeteta su predivni i krasno vidi napredak...zato i zelim da ih pogledate i sami procjenite kako vam se svidjaju.... pa evo nekih... a ova je zavrsena prije par minuta moram ga natjerati da izvadi neke radove iz okvira jer su vec objesene na zidu
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |