Kaktusi Janka Čordaša |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 20> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i njegovi svirači
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Koja lipa kolekcija kaktusića il ljubav prima njima,hvala Slavujak što smo upoznale dida Janka VELIKI POZDRAV Didi i njegovoj obitelji.
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Stvarno svestran čovjek.Sretna sam što sam zaslugom naših forumašica upoznala ovog divnog čovjeka.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...puno sam čula i pročitala o dedi Čordašu od svih vas koje ste ga imale sreću upoznati...to je zaista čovjek o kojemu bi trebalo češće govoriti u svim medijima i to ne samo zbog uzgoja kaktusa...molim vas, koje ste u kontaktu s njime da mu prenesete moje izraze divljenja i poštovanja
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Slavujka jako lijepe slike imaš o dedi Čordašu i njegovim kaktusima.
![]() ![]() ![]() ![]() Drago mi je da su ga razveselile naše čestitke, ponoviti ću to i iduće godine...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Bravo svirači deda Čordaš!!
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Prelistala sam sve stranice I ostala zadivljena sa:
kaktusima, dedom Cordasom I njegovom suprugom, njihovim psom, velikodusnoscu SlavujVk, svima vama koji ste se odazvali na Glikicin poziv I poslali cestitke.
Svaka cast !!!!!!!!!!!!
Uljepsali ste mi vece - kao kada pogledate neki dobar film I poslije se osjecate dobro I motivirano!!!!!!
Hvala !!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
ja sam dakle odusevljen , i bas razmisljam da ga odem posjetit samo neznam dali je sad pravo vrijeme ?? ili da cekam toplije vrijeme ??? :D ljep pozdrav djeda janku i baki makreni !
|
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
panda, Janka možeš uvijek posjetiti, poslati ću ti njegov broj pa se dogovorite.
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
hvala slavuj cujemo se i mi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
SLAVUJ VK svaka čast,bila sam kod njega nenajavljena,divna obitelj,drago mi je da si postavila fotke.
|
|
![]() |
|
Danas sam bila kod baći Janka,
sve vas je pozdravio i zahvalio na lijepim porukama! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sijanci
|
![]() |
|
Jankov pokus
![]() Prije tri godine je na kaktus jusberti nakalamio 2 lista božičnog kaktusa. dvije godine se nije ništa događalo a treću godinu je božični kaktus počeo rasti i procvjetao. da bi jusberti procvjetao, treba čekati 20 god. Janko je otkrio da klijavost sjemenki, koje je dobio kada mu je kaktus procvjetao, može dobiti jedino kada ga opraši sa echinopsisom. |
|
![]() |
|
Kada nije u stakleniku sa kaktusima, onda svira, pjeva, piše glazbu, tekstove, aranžmane,
u svom kućnom studiju ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo danas sam i ja proveo ugodno posljepodne kod djeda janka , jedno stavno sam ostao bez daha od bogate kolekcije kaktusa , vrijeme je jako brzo proslo da je bar jos potrajalo ,ali svakako cu ga ponovno posjetit.
Djeda Janko je jedna divna osoba , bas je komunikativan, srdačan, sve ga se moze pitat, sve ce odgovorit i dat savjete o uzgoju ovih divnih kaktusa ! dugo nisam sreo osobu poput djeda janka da je pun elana , volje za brigu o pikavcima, jos nadje vremena i bavi se glazbom.......... jednostavno me je ostavio bez teksta ! Djeda Janko vi ste moj Uzor , hvala vam na danasnjem gostoprimstvu i nadam se da su kolači bili dobri, u slast ![]() ![]() ovo su minijature koje su vjerovatno pokloni djeci jel je i moj brat danas dobio jedan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |