pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 36> |
Korisnik | |
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam koja biljka je lepša od koje!!! Svaka čast na uređenju i gajenju biljaka!!! Jezerce je za 10+++
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
voki hvala na komplimentu svrati opet
![]() ![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Uživala sam u rezgledavanju tvog vrta.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
dijana 7566
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Jako lijepo, stvarno sam uživala u šetnji tvojim vrtom ![]() Žao mi je da ne možeš uživati u njemu kad je najljepše, ali bar ti je mama poslikala pa sada uživaš. Želim ti da nađeš posao negdje bliže pa da stalno budeš u ovom raju ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...žao mi je što osim što sam ti poželjela dobrodošlicu na drugoj strani teme nisam češće pratila i posjećivala tvoj vrt...bez ikakvog razloga, eto, ostao mi je potpuno nepoznat dok se danas nisi javio i moje odluke da te upoznam preko vrta...u ovom trenutku ne mogu baš pronaći odgovarajuće riječi kojim bih opisala ono što osjećam, dakle da pokušam objasniti, to se više odnosi na tebe i tvoju obitelj kao osobe a ne na vrt...zadivljuje me činjenica da tako mlad čovjek poput tebe , najvjerojatnije je i brat tu negdje s godinama, danas, baš danas u ovo ludo vrijeme u kojem živimo gdje većina mladih ne izlazi iz sobe zbog kompjutora još uvijek ima osoba poput tebe i tvojeg brata i to ne samo što volite prirodu već način na koji izražavate svoj odnos prema prirodi i životu...e, na tome vam svaka čast i moje divljenje i duboko poštovanje i veliki naklon tvojoj mami...a o samim biljkama su već sve drugi rekli i slažem se s njima...
veliki pozdrav, dragi panda ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Oooo,pa ti ovdje imaš pravo malo šareno carstvo!!! Ne mogu odlučit što mi se više sviđa! Vrt,jezerce,kamenjar, sobne biljke,kaktusi.... Sve ti je prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno cvijeće, a posebno me oduševila ona stazica u stražnjem vrtu.
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Ajme čovjeće, čini mi se da češ još malo morati nadograđivati kuću jer ti neće biti dovoljno mjesta za sve kaktuseke i ostalo kućno bilje.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
uvijek rado pregledavam slike tvojeg cvijeća, prekrasno je..a vidi se da imaš smisla za posložiti kombinacije..
![]() |
|
![]() |
|
retriver sara nikad nije kasno za nesto novo vidjet ,upoznat ili razmijenit iskustva, jako dugo se nisam ni javljao pa je sve tako ostalo , sto ne znaci da nisam pratio dobar dio foruma ali nisam ostavio pisane tragove, ima dosta razloga zbog mog ne javljanja ali da ih ponovo ne nabrajam , opet sam tu i bit ce mi drago se s vama druzit koliko sam u mogucnosti
![]() hvala ti draga na komplimentima i na ovom posjetu ! ![]() brat trenutno ima 8 godina i jos uvijek nije odredjeno sta voli : voli cvijece poput mene i mame , voli aute i motore kao i ovaj drugi brat , a voli i bit na kompjuteru kao i treci brat znaci dijete je jednom rijecju za sada svestrano vidjet cemo kako ce bit kad bude odrastao ![]() mama se zahvaljuje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bome carstvo se velikobrzinom prosiruje i svake godine je sve vise i vise biljaka , sad mi je trenutno u boravku tolika džungla da su moji braca i tata nabacili komentar da ce jos malo oni morat iselit ![]() |
|
|
|
![]() |
|
camelia hvala
![]() ![]() sunceeee tako i ispada mislim da sam presao brojku tristo sa saksijama u kuci i svaki dan se sve vise i vise siri ! sta cu kad uzivam u biljkama prirodi zivotinjama , kuhanju ......... |
|
|
|
![]() |
|
mari 55 10 hvala na posjeti i komentaru , uvijek nesto novo doradjujem prebacujem, presadjujem ..... nikad kod mene nije isto
![]() i da da se nadovezem na predposljednju poruku kod kuce izbijegavam kuhat , ali nekad nekad pocastim svoje ukucane s nekim ruckom (jednom mjesecno ) i gdje kojim kolacem ! danas sam bio u posjeti nasoj dragoj slavuj vk odusevio me njen vrt, i naravno posjetio sam i djeda janka i ponovio se sa kaktusima a slavica me toliko obradovala sa rozim ljetnim jorgovanom i jos mnostvom sadnica slike slijede na prikladnim temama a ulov cu stavit ovdje sutra ![]() |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Lijepo li je kod tebe...
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Evo prošetah tvojim vrtom koji na žalost nisam do sada zapazila ,zbilja je prelijep i nema čega nema.Sve pohvale na trudu i ljubavi prema ljepom okolišu.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Volim zaviriti na ove stranice, ima se što vidjeti.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Prelistala sam sve tvoje stranice i neznam što mi je lijepše, lopoči, jezero, staza ili svi ovi kaktusići. Svaka čast za sve vas skupa. Jako mi je žao što nemožeš uživati u svom vrtu koliko bi htio. Valjda će se i to promjeniti. Vrt ti je stvarno lijep.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo i mene opet u tvom prekrasnom vrtu! Divno ti je sve, divim ti se! Mlad a tako veliki ljubitelj bilja i prirode. Tvoji uživaju sa tobom u svakom pogledu, sve ti znaš i zlatne ruke imaš!
Želim ti i ja da nađeš posao u svom kraju i da uživaš u svom carstvu!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sve ti je tako bajkovito.Pogotovo jezerce.U tvom vrtu sam naučila da se oleandri među kojima sam odrasla i nekako drukčije zovu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |