Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2014 u 18:19
 Koja je cijena, molim te reci mi....smile58

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2014 u 18:11
Joj monstera past ces na guzu kad cujes cijenu, vec sam se ja raspitalaTongue
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2014 u 17:30

Evo me opet..moram vas malo cimati.....smile96Ovo je Wheel Hoe ručna sijačica.....kad saznam malo više info o ovom proizvodu budem vam donijela  info ovdje...naravno koga bude zanimao ovaj korisni strojček...LOL Trenutno čekam povratne info...

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2014 u 17:27
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2014 u 15:17
Rose,isla na ultrazvuk i posto je stanje isto manje vise,potrebna operacija.trebam se naruciti valja preci preko te odluke.Big smile 
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2014 u 21:28
Heeej, Pustolovka!? Kako zdravlje?  Da li je bilo ovako:smile173?
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2014 u 20:11
curke ne tracajte komsije LOL salim se,slazem se sa vama.moja mama bratovoj lijenoj zeni vec 30 godina daje sjeme od krastavica,paradajza,mahuna.zenska ostarila,ali nece sebi da sujemeni,sto i bi kad ima od koga dobiti.znaci kriva je moja mama sto joj dozvolila.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 22:27
 Na njihovom mjestu od srama bi se smile51 Ali baš to njima nešto znači, njima ni smile52ne zna za sram, a kamoli lice....Evil SmilePig

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 22:24

Ili idu kod rodbine u vrt " posuditi malo luka, lista peršina, salatu i sl.." tako svaki puta i to malo pomalo, prijeđe u naviku...blago njima jer su nesposobni i  glupi, a ovi koji im tako dozvole i  daju još gluplji....AngryPig

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 21:51
to su ti oni ljudi koji nisu naučili raditi, nego misle da sve besplatno pada sa neba
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 21:47

Bole me neke stvari, pa sad kad sam počela..... moram i dovršiti, jer stvarno ima svakakvih čudnih ljudi..koji misle da hrana pada iz neba..povrće će se samo posaditi, okopati, uroditi i još  najbolje da im  samo dođe na stol...AngryAngry Pig 

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 21:44
 Znaju to svi koji nešto rade, siju i sade i poklanjaju protuhama koje se ni ne trude reći Hvala...a danas se ni od hvale ne može živjeti....MM je danas mislio da će ga kap strefiti kad je vidio cifru koju sam nabila kupovinom svakakvog sjemenja...Eto takvi koji ništa ne razumiju, misle da se i sjemenke dijele gratis..pa i na njih gledaju ko nešto bezvezno i niškoristi..a kad bi ih išli kupiti, vidili bi kako slobodno mogu reći svaka sjemenka je naplaćena, nikoga još nisam čula da je u nekoj poljoapoteci dobio sjeme gratis. Ako se svaka sjemenka računa, , zašto se takvima ne bi računala i svaka uzgojena biljka, koja bi po meni trebala biti i skuplja od sjemeke jer se ipak netko potrudio aktivirati ju i donijeti novi život..

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 21:36
Samo ti piši... ti si u pravu a to treba reći    u potpunosti se slažem sa tobom...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 21:33
 Baš tako ! I ne dobijem ni jedno Hvala.... ili da bar pitaju što duguju, jok ništa od toga.....Odlučila sam i ja sad okrenuti drugu ploču..više nema flanaca za takve..imaju posude za kupiti, imaju zemlju i sjeme za kupiti, pa nek probaju kako sam i ja jednom probala i zauvjek ostavila srce  u tome...tada će znati više cijeniti svaku sjemenku i svaku biljku gledati s puno poštovanja..ovako kad se ne trude, dobiju sve zdravo za gotovo, ne znaju koliko živaca košta uzgojiti biljku iz one male, male sjemeke u kojoj se skriva život, samo ga treba aktivirati i pomoći donijeti ga na svijet...pomoći mu da se razvije donese plod i novo sjeme i na kraju gledati kako se kroz sezonu život jedne biljke gasi....ništa oni to ne znaju i ne cijene..misle da povrće raste u trgovini, to je najlakše, no jednom će se pitati što oni jedu i što jedu njihova djeca...nisu ni svjesni da truju i sebe i svoju djecu, uvoznim raznim smećem, špricanim i tretiranim tko zna čime .... a zemlja im stoji ispred nosa i čeka neke nove stanare koji ipak neće doći..ili će doći ali tek reda radi, u zanemarivom broju.....tek da ima poneka biljka, nedovoljna ni za jednu samu osobu jer je lijenost uzela i previše maha....Ahhhh oprosti draga, ja se raspisala.....

Na kraju ću reći, ovo nema nikakve baš apsolutno nikakve veze s ovim našim forumom i svim divnim ljudima koji su ovdje....Ovdje se radi o ljudima iz moje neposredne blizine...tako da se nitko od ovdje prisutnih ni slučajno ne nađe uvrijeđen .

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 21:20
I onda podijelim ljudima oko sebe koji se i ne trude sijati flance
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 21:16

Eto zato sam ja čvrsto odlučila sama si proizvoditi i rasad.....moram reći više od pola toga ne trebam ili još i redovito bacim, jer se dosta biljaka  primi već u prvoj turi....naravno bude tu još podsađivanja, ali uvjek mi još i ostane hrpetina toga.....

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 21:12
Da,da znam o čemu pričaš ... imala sam par takvih situacija ali ne previše,sigurno nekom srećom...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 21:09

Ja dok sam kupovala flance redovito bi velika većina kiksala..rekla bih uzalud bačen novac u vjetar..jer prodavači gledaju samo da prodaju, pa tako im nije ni važno što se te biljke uopće nisu navikle na vanjske uvjete ..i normalno doneseš ih doma, posadiš, a oni jadni, mladi , nikad sunca vidili i vjetra osjetili, moraju uskuhati i na kraju krepati.....Ouch

Inače pravilo za moje biljke je 10-15cm idealna visina za presađivanje na otvoreno, sve što je veće od toga, tada se već lagano bunim i negodujem...jer to je već preraslo svoju dob za presađivanje i znam da će ako se i primi, biti slabijeg i nekvalitetnijeg prinosa...

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 21:04
I opet si u pravu,kada sam nekad kupovala flance uvijek su bili mali da što manje pate kada se posade,pogotovo paprika
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 21:04

Nije da pametujem, ali manje biljke, manji šok i brže adaptiranje na vanjske uvjete..Pravi flanac za mene znači, ovako ću to opisati jednostavnim riječima: kratak, zdepaste čvrste stabljike i robusne krošnje ( ovo krošnja odnosi se na paradajze dok papriku sadim s prvim parom lijepih većih listova. )

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.