moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 86> |
Korisnik | |
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jao,zeno, ala je divan zumbul! Jel on komplikovan za uzgoj? Vec se vidim kako ga dovlacim kuci (i molim MM za jos malo razumijevanja)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Pak sam te ometala kod posla , gledala kaj ima novoga !
Ovaj bijeli zumbul je velicanstven ! ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Kaćunak, zumbul uopće nije zahtjevan, osim što prvom prilikom i čim se vrijeme ustabili ide van, tamo ga čekaju rozi rođaci od lani bit će mu ljepše u vanjskim uvjetima jer nemam baš sreće s čuvanjem lukovica u kućnim uvjetima, a zumbul i inače nije kućna biljka..on voli sunce i sve vanjske prilike i neprilike...Tamo je njemu najljepše i već čujem ove moje bijele ljubimce gdje svako malo pitaju kad će iseliti van iz kuće...a ja im kažem, s prvim toplijim zrakama sunca i vi ćete uživati i osjetiti čar proljeća... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dobra Vilo nisi me u ničemu omela...Nemam baš još nekog pretjeranog posla... A bijeli zumbul me ove godine užasno privukao svojom čistom bjelinom, kao da mi želi reći: " Pogledaj me samo, kako sam čist, bijel, predstavljam čistoću, lijepo mirišem i teško da itko može odoliti a da me ne ponese kući. Molim te, usreći i mene i sebe , ponesi me kući, bit ću sretan sa svojim komadićem zemlje i malo vode, a ti ćeš biti sretna kad me vidiš u svoj mojoj cvjetnoj raskoši i mirisu...." Evo ispunio je svoje obećanje i miriše li miriše....ali dobije i on svoju nagradu..častim ga enzimom.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jedino mi je žao da nisam i svi njegovu braću u raznim drugim lijepim bojama mogla ponijeti kući..jer im je cijena malo pretjerana.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasan zumbul
![]() |
|
![]() |
|
Heej Moon ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
daga monsi, zumbulcic je divan, ali je daleko ispativije u jesen kupiti lukovice...sad su cijene nabrijane na rascvalim proljetnicama
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Ma nema veze Monna, čekati jesen kod nas je uvjek lutrija s lukovicama, ili ih ima velik izbor..ili ih nema nikakvih... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Volim doci k tebi i gledati tvoje preslatke cvjetice !
![]() |
|
![]() |
|
Miška, Dobra Vilo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Već me dugo nije bilo kod tebe,sada kada uživam u proljetnim mirisima,ne ide mi se ma baš nikuda...vrijednice moja...stiže proljeće,pa i veselje sa njim.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja Belinice, lijepo te ponovno vijdeti ovdje! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miškice moja, nije sijana...ne znam koliko joj treba iz sjemena da procvate.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |