|
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 23:34 |
Pa i imamo aLI kad god posaljem i kaD KOD meni nesto treba (cast izuzuecima kao iris,silvek,Tea i shaHSA) onda ispadne poslao sam ali se zagubulio, poslacu ti na jesen, jao taman mi ponestalom, muz ce mi poslat a to nikako da stigne....tako da covjek izgubi volju uopce komunicirati sa takvim ljudima. Bitno da su oni dobili, javljaju se za zicanje i kad ni ne znaju kako biljka izgleda a kad treba nesto poslat zauzvrat onda ih nema nigdje. Nigdje to jos nisam dozivjela kao na ovom forumu zato mi se ovaj forum vec gadi. Posdlala sam P. citav paket lukovica uz dogovor za zamjenu a zauzvrat sam dobila govno na sibici- pa nisam ni ja majka Tereza-ona je bila jedna i jedina.Ja sam dogovorila cistu zamjenu-paket za paket i poslala a zauzvart nisam dobila nista.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
![]() |
ma znaš da sam mislila da ovi dalmoši imaju toga na rasipanje , mislim sjemena . jer sam vidjela te male na flori pa sam ono kao pomislila ---!!!!!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
Bome jesi,Branka,i ja bi pampasicu mijenjala za cikasicu
![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
![]() |
ajmo poklanjam još 4 pampas trave , , a u zamjenu žicam ako netko ima duplu orhideju , ili nešto drugo -
cikas palmu možda i jednu mladicu kamelije (baš sam skromna) ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
čekam da andrea ubere biserak u parku
![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() |
Jesi sve nabavila?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
ma slaba kokoš kad još nije tu glistu pojela
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() |
![]() kod nas ih zovu faraonke |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
![]() |
Imao i ja biserke (perlinke, morke, morske kokoši). Vrlo zanimljive ptice.
Porijeklom iz Afrike. ![]() Sorry na OT-u... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
Natalija, pomogla si mi otkriti moju "morsku kokoš", to je ta kaj sredi jastrebe kao od šale.
![]() Iris, biserak sam viđala po parkovima u Zagrebu! Ako naletim na grančicu, javim ti i dalje znaš nastavak! ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() |
možda jesu - ne znam stvarno morati ću pronaći temu o njima pa malo bolje proučiti ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
vjerovatno dok ih ne očerupaš ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ma vidi ti ovih koka a nisu bas ni male
|
|
![]() |
|
![]() |
ma bar smo se zabavili
![]() e sad si i ti mene zbunila...zar kozokrvina i orlove kanđe nisu ista biljka ?
u svakom slučaju kaže shasha da se ne može sad razmnožavati jer cvjeta
pa kad odcvjeta bila bih zahvalna za nekoliko grančica te crvene
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
moje oko je tu stvarno pročitalo biserka a ne biserak i vidi kud je tema otišla
![]() iris nemoj mi zamjeriti, biserak nemam (ni u blizini), a biserku bi već i mogla nabaviti ![]() ![]() ovo je baš nedavno slikano, ali bučne su za poluditi keriju nemam a lonicera - to su orlovi nokti ili kozokrvina? imam jedne bijelo-žute orlove nokte, mladu biljku pa mogu probati s grančicom (penjačica) kozokrvinu sam vidjela da raste negdje uz put i već sam probala s granom, ali mi se nije prilmila (grm crvenih cvjetova) na jesen mogu opet probati - ako je ne nabaviš do onda (i ako je ne uklone oni iz održavanja) |
|
![]() |
|
![]() |
Divlju loniceru sam pronašla al mi se osušila....sad ću probat ponovo sa grančicama razmnožiti
|
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() |
pa sad...biserke i nisu tako male, mali su jurek i katica...no dobro...
a loniceru se može naći po kontinentalnim šumama...ne znam od kuda si iris? ako si sa kontinenta...malo prošvrljaj pa ćeš ju naći! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Joj to su one male kokosi. bas bi ti bile super.
A nisam mislila na splitske parkove-sorry. |
|
![]() |
|
![]() |
ma pošaljite mi onda kokoš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
Odlično u mojoj vikendici susjeda ima kukoši, što da jednu ukradem, pa mjenjam za cvijeće.
Naljutiti ćer Iris, a ona ti je iz tvrđe na Klisu, pa da vidiš čuda.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |